Terug

Volg Shownieuws

Olcays SuperTrash failliet verklaard

Olcays SuperTrash failliet verklaard

Nieuws

20 mrt 2018, 19:02

Het modemerk SuperTrash is failliet verklaard, nadat aandeelhouders hebben besloten niet verder te gaan. Dat laat Olcay Gulsen vandaag in de uitzending van RTL Boulevard weten. ''Dit is heel pijnlijk, het is mijn levenswerk. Maar vooral heel erg heel pijnlijk voor iedereen die betrokken is en alle medewerkers. Het is voor mij wel een beetje een zwarte dag.”

Vanochtend vroeg werd de onderneemster - die vorige maand als CEO stopte bij haar modemerk - gebeld met het trieste nieuws. ‘’Ik wist natuurlijk wel dat het slecht ging, dat was natuurlijk ook onder mijn leiding. Ik was CEO en het ging niet goed genoeg in ieder geval met de organisatie. Alleen ik had heel erg gehoopt dat we ons dieptepunt hadden gehad en dat we juist weer aan het opbouwen waren. En ik besefte me wel degelijk dat ik niet het juiste persoon was om het bedrijf te leiden,” zo laat ze weten.

Olcay steekt dan ook de hand in eigen boezem. “Ik ben niet de beste continuïteitsmanger gebleken. En dan moet je ook wel eerlijk zijn naar jezelf en stapje terug durven zetten. Ik ben hier duidelijk tekort geschoten. Ik hoop dat het bedrijf na dit ernstige gebeuren door kan gaan, ook zonder mij. Het komt natuurlijk door beslissingen die ik zelf heb genomen.‘’ Na enkele jaren begon ze een nieuw merk ST. Studio, maar dat bleek geen goede zet. ‘’SuperTrash ging destijds gewoon nog goed, ik had het niet moeten doen.’’

Toch ziet de onderneemster het positief in. ‘’Dit komt onverwachts, ik wist niet dat dit in zo’n sneltreinvaart zou eindigen. Het raakt mij financieel, het is mijn levenswerk, maar ik ben nog jong genoeg voor een nieuw leven.’’

Morgen vindt het gesprek met de curator plaats.

Deel dit artikel

Link gekopieerd
Ontvang onze nieuwsbrief
Meld je aan voor onze wekelijkse mail vol entertainmentnieuws, juicy verhalen en exclusieve beelden.

Meld je aan om wekelijks onze nieuwsbrief te ontvangen. Je kan je altijd uitschrijven. Persoonsgegevens worden verwerkt in overeenstemming met de Privacyverklaring van Talpa Network.

© 2024 Talpa Network | Alle rechten voorbehouden.