Terug

Volg Shownieuws

'Om deze bizarre reden wordt Temptation-Sonny weggestuurd'

'Om deze bizarre reden wordt Temptation-Sonny weggestuurd'

Nieuws

6 jan 2021, 15:21

De reden van het vertrek van Sonny uit Temptation Island lijkt bekend. Volgens Love Island-ster Lisa is het om een medische reden...

In haar vlog kijkt ze naar de nieuwste aflevering van Temptation Island, waarin Sonny via een videoboodschap van zijn vriendin Jaydi te horen krijgt dat hun relatie over is. Met een vriendin heeft ze een discussie over hoe netjes het wel of niet van Jaydi is om dit op die manier te doen.

"Nou, ik vind het helemaal niet netjes", hoor je in de vlog. "Die jongen gaat hierna drie dagen niet eten en daarom wordt hij weggestuurd. Dat is letterlijk hoe het gaat."

De vriendinnen vinden dat mensen niet zo snel moeten oordelen over Sonny, die geregeld onder vuur ligt. "Mensen gaan alleen maar haten, maar ze weten het verhaal achter de schermen niet. Ik hoop dat dat in beeld wordt gebracht dat dat de reden is, want dan zien mensen hoe oprecht hij was met haar."

Dat Sonny naar huis zal gaan, was al langer bekend. Michella Kox kon als eerste melden dat Sonny het realityprogramma later dit seizoen zal gaan verlaten. Hij is niet de enige die dit doet. Sorelis en Gulcin keerden ook al huiswaarts.

Deel dit artikel

Link gekopieerd
Ontvang onze nieuwsbrief
Meld je aan voor onze wekelijkse mail vol entertainmentnieuws, juicy verhalen en exclusieve beelden.

Meld je aan om wekelijks onze nieuwsbrief te ontvangen. Je kan je altijd uitschrijven. Persoonsgegevens worden verwerkt in overeenstemming met de Privacyverklaring van Talpa Network.

© 2024 Talpa Network | Alle rechten voorbehouden.