Terug

Volg Shownieuws

Om déze reden deelt Anna Nooshin nooit foto's met grote liefde Thijs Boermans

Nieuws

19 sep 2023, 19:06

Inmiddels is het geen geheim meer dat Anna Nooshin en Thijs Boermans stapelverliefd zijn op elkaar. Het koppel verwacht zelfs over een aantal maanden een kleintje (zie video). Ondanks dat de twee geen toekomst meer zonder elkaar zien, delen zij allebei geen (romantische) kiekjes samen. In een vragenronde op Instagram vertelt Anna hier meer over.

"Waarom sta je nooit met je vriend op een foto? Ik bedoel het is nu toch geen geheim meer?", vraagt een volger van Anna zich af.

"Deze vraag heb ik al heel vaak gekregen", laat Anna weten. De influencer begrijpt volledig dat er mensen zijn, die zich dit afvragen. "We kiezen hier heel bewust voor en dat bevalt me heel goed", legt Anna uit. "Ik heb door de jaren heen geleerd goed naar mijn intuïtie te luisteren en besloten dit deel van mijn leven voor mezelf te houden", legt ze vervolgens uit.

"Voor anderen werkt het misschien om elkaar telkens te delen en ik geef toe: ik kijk er zelf ook graag naar. Maar ik vind het wel fascinerend hoe erg het nu vanzelfsprekend is om ieder aspect van je leven de delen op je socials."

In onderstaande video is te zien hoe Anna voor het eerst haar groeiende buikje showde op Instagram.

Anna Nooshin onthult zwangerschap
0:19
Anna Nooshin onthult zwangerschap

Deel dit artikel

Link gekopieerd
Ontvang onze nieuwsbrief
Meld je aan voor onze wekelijkse mail vol entertainmentnieuws, juicy verhalen en exclusieve beelden.

Meld je aan om wekelijks onze nieuwsbrief te ontvangen. Je kan je altijd uitschrijven. Persoonsgegevens worden verwerkt in overeenstemming met de Privacyverklaring van Talpa Network.

© 2024 Talpa Network | Alle rechten voorbehouden.