Terug

Volg Shownieuws

André Hazes feliciteert vader Sarah "Gefeliciteerd schoonpa"

André Hazes feliciteert vader Sarah "Gefeliciteerd schoonpa"

Nieuws

17 apr 2021, 18:52

André Hazes maakt zaterdag voor eens en altijd duidelijk wat de status van zijn relatie met Sarah van Soelen is: hij maakt het officieel door haar vader 'schoonpa' te noemen.

Dat is te zien in de Instagram Stories van André. "Dankbaar voor onze vriendschap, jouw steun en vertrouwen, maar vooral voor wie je bent. Gefeliciteerd schoonpa." Ook plaatst hij er een hartje bij.

Trip zonder Sarah

Afgelopen week was André nog op Ibiza, zoals je boven dit artikel ziet. Sarah was daar niet bij. Op bovenstaande beelden die zijn neef Djarno deelt is te zien dat de zanger op het strand geniet van de Spaanse zon, maar zonder Sarah. Volgens het management van André is hij op Ibiza voor werk.

Aan Shownieuws laat men weten dat de zanger daar opnames heeft voor een tv-programma; meer wil men verder niet kwijt. Op onderstaande foto van Djarno is Hazes met een microfoon te zien, dus het lijkt erop dat hij daar opnames heeft voor een muziekprogramma. En aangezien hij ook bij onze zuiderburen ongekend populair is kan het dus ook voor de Vlaamse televisie zijn.

Deel dit artikel

Link gekopieerd
Ontvang onze nieuwsbrief
Meld je aan voor onze wekelijkse mail vol entertainmentnieuws, juicy verhalen en exclusieve beelden.

Meld je aan om wekelijks onze nieuwsbrief te ontvangen. Je kan je altijd uitschrijven. Persoonsgegevens worden verwerkt in overeenstemming met de Privacyverklaring van Talpa Network.

© 2024 Talpa Network | Alle rechten voorbehouden.