Terug

Volg Shownieuws

OMG: Carice van Houten maakte het uit op tweede kerstdag

Nieuws

29 dec 2022, 16:36

Actrice Carice van Houten was te gast in de speciale editie van de spraakmakende podcast Darmstad FM. Inmiddels is van Houten super gelukkig met Guy Pearce, maar in de podcast is ze erg openhartig over haar vorige relaties....... En hoe ze vorige vriendjes dumpte.

Samen met podcast-host Tina de Bruin blikt de actrice terug op verschillende jaren kerst, met de conclusie: dat kerst niet altijd even leuk is! Zo vertelde Carice dat ze zelfs ooit voor een break-up heeft gezorgd tijdens kerst.

Wachten

Tina vroeg zich af waarom Carice het perse op tweede kerstdag uit moest maken en of ze niet even had kunnen wachten tot na de feestdagen!? Waarop Carice antwoordde: "Ik voelde het gewoon niet meer. Soms kan je het gewoon niet uitleggen. Dan is iemand een heel leuk persoon of iedereen vindt hem heel lief. Maar dat is dan niet meer genoeg, helaas. Zielig, hè. Ja, dat is niet leuk." 

Dwaze redenen

Echter was dit niet de eerste keer dat Carice zorgde voor een break-up. En komt de actrice zelf tot de conclusie, dat ze ex-vriendjes in het verleden dumpte voor het minst en geringste... "Ik heb het weleens uitgemaakt om hoe iemand zijn veters strikten of om hoe hij Urbanus nadeed."

Eerder vertelde Carice van Houten over de prequel van Game of Thrones de serie waarin Carice van Houten jarenlang Melisandre speelde. Ze leek niet van plan om de serie House of Dragon te kijken. Je ziet het gesprek met Carice in de video bovenaan de pagina.

Deel dit artikel

Link gekopieerd
Ontvang onze nieuwsbrief
Meld je aan voor onze wekelijkse mail vol entertainmentnieuws, juicy verhalen en exclusieve beelden.

Meld je aan om wekelijks onze nieuwsbrief te ontvangen. Je kan je altijd uitschrijven. Persoonsgegevens worden verwerkt in overeenstemming met de Privacyverklaring van Talpa Network.

© 2024 Talpa Network | Alle rechten voorbehouden.