Terug

Volg Shownieuws

Carlo en Irene samen terug op tv?

Nieuws

3 mei 2023, 16:31

Carlo en Irene hebben wel oren naar een terugkeer als duo op televisie. Er lijkt zelfs al een plan klaar te liggen.

Dit zeggen ze in Terug Naar Toen. Carlo Boszhard vraagt zich daarin af of het verstandig is om terug te keren op zondagmiddag, het tijdstip waarop hij het succesvolle Life & Cooking met Irene presenteerde. "Heel veel mensen zeggen nu ook weer: ‘Ga samen die zondagmiddag doen.’ Maar ik weet niet hoe jij erover nadenkt. Ik denk niet dat er publiek voor is. Wel? Moeten we het weer doen?"

Irene: "We zijn ook wel op het hoogtepunt gestopt met dit programma, omdat er heel veel concurrentie kwam. De streamingdiensten werden populairder, sport was er. Er was áltijd Olympische Spelen in mijn beleving. Dat was niet zo, maar het leek zo. Nee, er is gewoon genoeg alternatief op de zondag. Nee, ik geloof niet dat het nu nog zou werken."

Vervolgens speculeren ze over tijdstippen die wel zouden werken. Carlo: "Zondagavond? Vrijdagavond?" Irene: "Ja, vrijdagavond. Of zondagochtend. Vind ik ook leuk."

Carlo zegt Irene altijd te missen. "Het is met Irene altijd leuker, dus ja, ik zou het leuk vinden om samen met Irene wat te gaan doen. Maar we hebben een leuk plan. Daarover binnenkort meer.”

Juice channels

Onlangs sprak Irene zich nog uit over juicechannels. Wat ze hierover te zeggen heeft zie je in onderstaande video.

Irene Moors over roddels van juice channels
1:06
Irene Moors over roddels van juice channels

Deel dit artikel

Link gekopieerd
Ontvang onze nieuwsbrief
Meld je aan voor onze wekelijkse mail vol entertainmentnieuws, juicy verhalen en exclusieve beelden.

Meld je aan om wekelijks onze nieuwsbrief te ontvangen. Je kan je altijd uitschrijven. Persoonsgegevens worden verwerkt in overeenstemming met de Privacyverklaring van Talpa Network.

© 2024 Talpa Network | Alle rechten voorbehouden.