Terug

Volg Shownieuws

Comeback voor de oude K3?

Nieuws

30 mrt 2020, 22:50

Het lijkt erop dat Karen en Kristel een comeback van de oude K3 wel zien zitten. Dit is te zien op de Instagram-pagina van voormalig K3'tje Kristel...

Kristel reageert op de deelname van haar voormalig zangcollega in Liefde Voor Muziek, de Vlaamse versie van Beste Zangers. Bij een foto met haar vriendin op Instagram schrijft ze: "Schoon madame.. Ik hoor je nog steeds zo graag zingen. Let’s start a band!"

Een duidelijke verwijzing naar hun oude samenwerking in K3 natuurlijk, samen met Kathleen en later Josje. Maar wat blijkt... Ook Karen ziet het wel zitten. "Top plan!" schrijft ze in een reactie.

https://www.instagram.com/p/B-XrjBMgsrZ/

En haar volgers zien het duidelijk ook wel zitten. "Queens! Het kan he, dat bandje! en neem Kathleen ook mee ineens!" stelt iemand bijvoorbeeld voor. Een ander: "Geweldig toch... 20 jaar geleden mijn voorbeeld... nu nog steeds!"

Karen en Kristel zaten samen bijna 20 jaar in K3. In 2016 gaven zij het stokje over aan een nieuwe generatie: Hanne, Marthe en Klaasje. Zij hebben net als hun voorgangers ontzettend veel succes en deze maand hebben ze zelfs nog een nieuw liedje uitgebracht.

Handjes wassen

K3 heeft namelijk een andere versie van hun nummer Handjes draaien opgenomen vanuit huis: Handjes wassen. Met dit nummer willen ze kinderen stimuleren om goed hun handen te wassen en voor elkaar te zorgen in deze lastige tijden. "We willen kindjes graag uitleggen wat het virus nu eigenlijk inhoud", vertellen de meiden aan Shownieuws.

Het idee om de tekst van Handjes draaien te verschrijven, kwam van hun fans. "We hebben toen meteen alles in gang gezet en een tekst gemaakt die ook voor kinderen goed te begrijpen is. We hopen dat het binnenkomt bij kinderen en we ze de maatregelen op een leuke manier meegeven", zegt Marthe.

Marthe, Hanne en Klaasje maakten voor de nieuwe versie van het nummer uit 2013 ook een videoclip, die ze apart van elkaar vanuit huis opnamen. "Het heeft wel even geduurd voordat de opname gelukt was", lacht Klaasje "Er kwam veel meer bij kijken dan we oorspronkelijk dachten. De gitaar en zanglijntjes moesten we één voor één opnemen en naar elkaar doorsturen. Dat was wel meer gedoe dan normaal."

Deel dit artikel

Link gekopieerd
Ontvang onze nieuwsbrief
Meld je aan voor onze wekelijkse mail vol entertainmentnieuws, juicy verhalen en exclusieve beelden.

Meld je aan om wekelijks onze nieuwsbrief te ontvangen. Je kan je altijd uitschrijven. Persoonsgegevens worden verwerkt in overeenstemming met de Privacyverklaring van Talpa Network.

© 2024 Talpa Network | Alle rechten voorbehouden.