Terug

Volg Shownieuws

OMG: Deze realitysterren gaan samen een camping runnen

Nieuws

21 juni 2023, 14:18

Terwijl de opnames van 'Michella & Louisa Werken Mee' net achter de rug zijn, bekijk bovenstaande video voor meer hierover, heeft Louisa Janssen nu alweer nieuwe activiteiten op de planning staan. Samen met haar partner Rowan slaat ze nu wel een heel bijzondere weg in...

Hoewel Louisa en Rowan afgelopen jaar nog proefden van het chique Gooische bestaan in Louisa & Rowan: op z’n Gooisch, zoeken de twee het dit keer verder van huis. Samen met nicht Johanna vertrekken Louisa en Rowan naar het zonnige Frankrijk! Daar wil het stel erachter komen of het leven als campingeigenaar en het runnen van een Franse camping iets voor hen is. Kijkers van Echte Meisjes in de Jungle, weten hoe dol Louisa op kamperen is... Zie onderstaande video.

Eerste beelden Echte Meisjes in de Jungle
0:27
Eerste beelden Echte Meisjes in de Jungle

Fans van Louisa en Rowan kunnen opgelucht ademhalen, want alles wordt vastgelegd op beeld. Louisa & Rowan: Op De Camping! zal déze zomer uitgezonden worden op TLC en Discovery+

Vooral Louisa is erg te spreken over het nieuwe avontuur. Rowan kijkt zoals gewoonlijk, net als de rest van de familie, iets kritischer naar de plannen. Want hoe is het om elke ochtend vroeg op te moeten om de bestelde croissantjes langs te brengen? En wie houdt die toiletblokken eigenlijk schoon? Louisa ziet het in ieder geval helemaal zitten.

Deel dit artikel

Link gekopieerd
Ontvang onze nieuwsbrief
Meld je aan voor onze wekelijkse mail vol entertainmentnieuws, juicy verhalen en exclusieve beelden.

Meld je aan om wekelijks onze nieuwsbrief te ontvangen. Je kan je altijd uitschrijven. Persoonsgegevens worden verwerkt in overeenstemming met de Privacyverklaring van Talpa Network.

© 2024 Talpa Network | Alle rechten voorbehouden.