Terug

Volg Shownieuws

'Deze wereldberoemde zangeres is verloofd'

Nieuws

26 juli 2024, 08:59

Volgens de tabloid The Sun is Adele ten huwelijk gevraagd door haar partner Rich Paul. Het aanzoek zou vorige week donderdag zijn gedaan en de zangeres zou "ja" hebben gezegd.

Adele werd afgelopen jaar al een keer eerder ten huwelijk gevraagd, maar wees dat aanzoek af (zie video)...

Een bron vertelt The Sun dat de 36-jarige Adele na het aanzoek direct met haar vrienden en familie heeft gevideobeld. Fans van de zangeres dachten dat Adele en Paul al in het geheim waren getrouwd, omdat ze haar partner eerder al haar man noemde tijdens optredens. Volgens de bron was dat "een inside joke" tussen het stel.

Kinderen

Adele was van 2018 tot 2021 getrouwd met haar ex-partner, Simon Konecki. De twee hebben samen ook een zoon, de 11-jarige Angelo. In 2022 begon Adele te daten met Paul. Hij heeft al drie kinderen uit een eerdere relatie.

München

Volgende maand worden zo'n 740.000 bezoekers in München verwacht voor de concertreeks van Adele. De Britse zangeres treedt tussen 2 en 31 augustus tien keer op in een speciaal daarvoor gebouwd stadion.

Aanvankelijk rekende de organisatie op 80.000 fans per avond, maar vanwege de veiligheidseisen is dat aantal naar beneden bijgesteld, vertelt promotor Marek Lieberberg aan persbureau dpa. Volgens Lieberberg is zo'n 95 procent van de tickets verkocht, maar zijn er nog kaarten beschikbaar in de laagste en hoogste prijsklasse. Het goedkoopste kaartje kost 79 euro en het duurste 430 euro, zegt hij (zie meer hierover in de video hieronder).

Volgens de manager van Adele wordt de concertreeks "persoonlijk en uniek". De zangeres was helemaal niet van plan om in Europa op te treden, maar het project in de Duitse stad deed haar van gedachten veranderen. Ze is "geen artiest die voor elk album toert", zegt haar manager.

Concert Adele nog steeds niet uitverkocht
8:39
Concert Adele nog steeds niet uitverkocht

Deel dit artikel

Link gekopieerd
Ontvang onze nieuwsbrief
Meld je aan voor onze wekelijkse mail vol entertainmentnieuws, juicy verhalen en exclusieve beelden.

Meld je aan om wekelijks onze nieuwsbrief te ontvangen. Je kan je altijd uitschrijven. Persoonsgegevens worden verwerkt in overeenstemming met de Privacyverklaring van Talpa Network.

© 2024 Talpa Network | Alle rechten voorbehouden.