Terug

Volg Shownieuws

OMG! Dit is de luxe villa van voormalig K3-Kathleen

OMG! Dit is de luxe villa van voormalig K3-Kathleen

Nieuws

1 juni 2021, 17:15

Kathleen Aerts is al sinds 2009 geen lid meer van K3. Je zou denken dat de blondine -na twaalf jaar geen inkomsten uit concerten en broodtrommels - op de centen moet letten. Maar niets is minder waar. De Vlaamse ster zit er warmpjes bij, zo blijkt uit de beelden van haar huis.

Het ex-K3'tje verruilde na haar succes bij de groep België voor het zonnige Zuid-Afrika. Samen met haar man Steven runt ze daar een reisbureau. Een succesvolle ook, want het huis waar ze met haar manlief en twee kinderen woont, is een paleisje.

Realityserie

De villa telt een grote woonkamer, keuken en heeft genoeg plek om zelfs een ruimte te verhuren. Dat moeten Kathleen en Steven ook hebben gedacht, want binnenkort zullen ze een guesthouse openen. De weg naar de opening wordt gevolgd door een cameraploeg. Kathleen krijgt namelijk haar eigen realityserie op de Vlaamse televisie.

Wanneer de serie op tv komt is nog niet bekend, maar Kathleens prachtige villa is alvast te bewonderen in de video bovenaan dit artikel.

Bron: YouTube / 3Sixty Photography

Deel dit artikel

Link gekopieerd
Ontvang onze nieuwsbrief
Meld je aan voor onze wekelijkse mail vol entertainmentnieuws, juicy verhalen en exclusieve beelden.

Meld je aan om wekelijks onze nieuwsbrief te ontvangen. Je kan je altijd uitschrijven. Persoonsgegevens worden verwerkt in overeenstemming met de Privacyverklaring van Talpa Network.

© 2024 Talpa Network | Alle rechten voorbehouden.