Terug

Volg Shownieuws

OMG! Dit zijn de vier koppels van Temptation-Island VIPS

OMG! Dit zijn de vier koppels van Temptation-Island VIPS

Nieuws

6 juni 2019, 19:55

Donderdagavond werden dan ein-de-lijk de vier Temptation-Island VIPS koppels bekendgemaakt! Ben je benieuwd wie het zijn? Hieronder staan ze allemaal!

https://www.instagram.com/p/ByYHjLcilkP/

De nieuwe reeks van Temptation VIPS belooft weer een vurig seizoen te worden. De vier koppels die de ultieme relatietest aandurven zijn Fabrizio en Pommeline van Temptation Island, YouTuber en presentator Thomas Cox en zijn vriendin Yasmin die een rol had in de film Renesse, Damian en Shirley van Oh Oh Daar Gaan We Weer en Quentin en Channah van Ex On The Beach.

Temptation VIPS begint donderdag 27 juni om 9.00 uur op Videoland. De presentatie is opnieuw in handen van Yolanthe Sneijder Cabau en Kaj Gorgels. Wekelijks wordt een nieuwe aflevering toegevoegd aan de streamingdienst.

Anders dan vorig seizoen krijgen de VIPS het dit jaar extra moeilijk, want terwijl ze twee weken van elkaar worden gescheiden zijn er meer verleiders dan ooit. Nieuw is dat de deelnemers dit jaar de kans krijgen om via een tablet extra beelden te zien, die schokkend of leuk kunnen zijn. Zullen deze vier koppels de relatietest overleven of vallen ze ten prooi aan de charmes van de verleiders en verleidsters?

Eerder werd al bekend dat het waarschijnlijk al over en uit is tussen Fabrizio en Pommeline en dat Channah en Quinten werden weggestuurd omdat Channah al wekenlang zwanger bleek...

https://www.facebook.com/temptationislandrtl/videos/592971081106427/

Foto: Ben Zander - Raw Productions

Deel dit artikel

Link gekopieerd
Ontvang onze nieuwsbrief
Meld je aan voor onze wekelijkse mail vol entertainmentnieuws, juicy verhalen en exclusieve beelden.

Meld je aan om wekelijks onze nieuwsbrief te ontvangen. Je kan je altijd uitschrijven. Persoonsgegevens worden verwerkt in overeenstemming met de Privacyverklaring van Talpa Network.

© 2024 Talpa Network | Alle rechten voorbehouden.