Terug

Volg Shownieuws

Douwe Bob en Anouk stappen in huwelijksbootje

Nieuws

18 dec 2022, 10:51

Huwelijksklokken luiden voor Douwe Bob! De zanger heeft zijn grote liefde Anouk op uiterst schattige wijze ten huwelijk gevraagd...

Dit bevestigt het management van Douwe aan Shownieuws. Anouk is de moeder van de zoon van Douwe Bob, Elias.

Tijdens een groot feest ter ere van zijn dertigste verjaardag heeft Douwe zijn vriendin ten huwelijk gevraagd. Het zou een ontzettend lief aanzoek zijn geweest, waarbij Douwe na het stellen van de vraag ook nog: 'alsjeblieft?' wist uit te brengen.

Douwe is door het dolle. "Ik voel me echt compleet met Anouk en ben zo ontzettend blij dat ze ja heeft gezegd."

In de video boven dit artikel zie je het aanzoek van Douwe aan Anouk.

Documentaireserie

Er zijn gelukkig ook beelden gemaakt van het onvergetelijke moment, want Douwe Bob wordt door een cameraploeg van producent BlazHoffski gevolgd voor een documentaireserie over zijn leven. Het management van Douwe laat hierover aan Shownieuws weten: "Douwe heeft vele hoogte- en dieptepunten gekend in de afgelopen 10 jaar en staat nu voor een heel belangrijk jaar in zijn carrière maar ook in zijn persoonlijke leven. Naast het feit dat hij gaat trouwen, wil hij zijn leven proberen te beteren en er alles aan doen om een perfect rolmodel te zijn voor zijn 3 kinderen. Muzikaal gaat het een spannend jaar worden omdat Douwe nieuw materiaal uitbrengt in het najaar van 2023, met dit materiaal wil hij ook doorbreken in het buitenland."

Douwe zelf kijkt ook enorm uit naar het uitbrengen van de documentaire. "Ik beloof dat ik in deze serie alles van mezelf ga laten zien, alle deuren zijn geopend. Het wordt een heel spannend jaar voor me en ik kan niet wachten om alle vette dingen die op stapel staan te showen aan Nederland."

Elias, het zoontje van Douwe en Anouk, werd in mei geboren. Hij liet onlangs nog een tatoeage voor de kleine man zetten. Je ziet het in de video hieronder.

Douwe Bob zet tatoeage voor zoontje Elias
0:11
Douwe Bob zet tatoeage voor zoontje Elias

Deel dit artikel

Link gekopieerd
Ontvang onze nieuwsbrief
Meld je aan voor onze wekelijkse mail vol entertainmentnieuws, juicy verhalen en exclusieve beelden.

Meld je aan om wekelijks onze nieuwsbrief te ontvangen. Je kan je altijd uitschrijven. Persoonsgegevens worden verwerkt in overeenstemming met de Privacyverklaring van Talpa Network.

© 2024 Talpa Network | Alle rechten voorbehouden.