Terug

Volg Shownieuws

OMG: EOTB-Lesley onthult aantal bedpartners

OMG: EOTB-Lesley onthult aantal bedpartners

Nieuws

20 apr 2021, 21:44

De 'vrouwelijke Harrie' van Ex On the Beach: Double Dutch heeft ook al een indrukwekkend aantal bedpartners. Lesley vertelt bij RUMAG openhartig over haar seksleven...

Ze zegt dat ze in het realityprogramma gewoon zichzelf is. "Als ik op vakantie ga met vrienden en ik kom gekke mensen tegen, doe ik dit ook. Seks hebben, lol hebben."

Lesley heeft dan ook al een flink aantal bedpartners. "Volgens mij zit ik nu op 57. Ik heb een lijstje op mijn telefoon." Dat de som nu al 57 bedraagt, kan ook liggen aan het feit dat ze al trio's en kwartetjes heeft gehad.

Dat ze losjes met haar lichaam omgaat, betekent niet dat jan en alleman in haar bed belandt. "Meestal kies ik wel uit met wie ik het wil doen. Het is niet als mannen naar mij toekomen en ze zeggen: ik wil seks met jou, dat ik zeg: we gaan."

Shownieuws sprak onder andere met Lesley op de persdag van het nieuwe seizoen. Hiervan zie je hilarische beelden in de video bovenaan deze pagina.

Deel dit artikel

Link gekopieerd
Ontvang onze nieuwsbrief
Meld je aan voor onze wekelijkse mail vol entertainmentnieuws, juicy verhalen en exclusieve beelden.

Meld je aan om wekelijks onze nieuwsbrief te ontvangen. Je kan je altijd uitschrijven. Persoonsgegevens worden verwerkt in overeenstemming met de Privacyverklaring van Talpa Network.

© 2024 Talpa Network | Alle rechten voorbehouden.