Terug

Volg Shownieuws

Goldband-zanger deelt prachtig babynieuws

Nieuws

2 sep 2023, 12:31

De mannen van Goldband hebben prachtig babynieuws te delen. Boaz wordt voor het eerst vader! Dit laten ze zien in deze video op TikTok.

Hierin zijn beelden te zien van een optreden, waarbij Boaz ineens iets uit zijn zak haalt. Het blijkt een foto van een echo en dat zorgt voor enorme blijdschap bij de andere leden van de populaire band. Zijn collega's, waaronder Karel die zelf ook een kinderwens heeft met zijn vriendin Maan, reageren uitzinnig.

"De eerste Goldband-baby is een feit", schreeuwt Boaz vervolgens haar het publiek, die duidelijk laten weten het fantastisch te vinden.

Boaz en zijn vriendin Loes zijn sinds vorig jaar verloofd. In december werd hij op het podium ten huwelijk gevraagd, waarop hij natuurlijk 'ja' zei.

Karel

Ook Karel liet zich onlangs uit over een mogelijke gezinsuitbreiding met Maan. Aan de Goldband-zanger werd door Shownieuws de vraag gesteld wat hij zou doen als hij alleen met de zangeres op een onbewoond eiland zou zitten. Wat Karel daarover zegt en Maans reactie daarop, bekijk je in onderstaande video.

"Nou... veel kinderen maken", stelde Karel. "A dream come true", vulde Boaz aan. Aan Maan werd vervolgens gevraagd wat ze dacht dat Karel zou hebben geantwoord. "Heerlijk", denkt ze. "Ja, dat zou ik ook zeggen", lachte ze.

Karel Gerlach hint op baby's maken met Maan
1:04
Karel Gerlach hint op baby's maken met Maan

Deel dit artikel

Link gekopieerd
Ontvang onze nieuwsbrief
Meld je aan voor onze wekelijkse mail vol entertainmentnieuws, juicy verhalen en exclusieve beelden.

Meld je aan om wekelijks onze nieuwsbrief te ontvangen. Je kan je altijd uitschrijven. Persoonsgegevens worden verwerkt in overeenstemming met de Privacyverklaring van Talpa Network.

© 2024 Talpa Network | Alle rechten voorbehouden.