Terug

Volg Shownieuws

Guus Meeuwis gratis op jouw bruiloft? Dat kan!

Nieuws

2 juli 2023, 14:41

Guus Meeuwis staat binnenkort misschien wel gratis op jouw bruiloft. Hij wil een stel in Nederland graag eenzelfde prachtige dag gunnen als hij zelf precies een jaar geleden met Manon heeft beleefd...

WINACTIE! Ga je aankomend jaar trouwen? En wil je dat ik, samen met De Getuigen - die Manon en mij precies een jaar geleden op onze bruiloft verrasten met ‘Mooier’ - speciaal voor jullie live op jullie mooiste dag kom zingen? Check dan via de link in bio of in de highlights van m’n profiel wat je daarvoor moet doen!" "Wie weet verrassen we jullie gasten dan binnenkort! Ik verheug me op al jullie stories en reels!" aldus Guus.

2 juli 2022

Guus Meeuwis en zijn vrouw Manon staan zondag op Instagram stil bij hun bruiloft, precies 1 jaar geleden (zie video). Dat doet het stel met een foto van de dag zelf.

Op de foto is te zien dat de Brabantse zanger een pak draagt en zijn vrouw een witte jurk. De foto is van achter genomen. "02-07-2022", luidt de tekst bij het bericht, met een hartje.

"Heimwee!", reageert presentator Robert ten Brink onder de foto. Collega Diggy Dex reageert met een hartje.

Deel dit artikel

Link gekopieerd
Ontvang onze nieuwsbrief
Meld je aan voor onze wekelijkse mail vol entertainmentnieuws, juicy verhalen en exclusieve beelden.

Meld je aan om wekelijks onze nieuwsbrief te ontvangen. Je kan je altijd uitschrijven. Persoonsgegevens worden verwerkt in overeenstemming met de Privacyverklaring van Talpa Network.

© 2024 Talpa Network. Alle rechten voorbehouden. Geen tekst- en datamining.