Terug

Volg Shownieuws

OMG: 'John de Bever ervandoor met vrouw Wilfred Genee'

OMG: 'John de Bever ervandoor met vrouw Wilfred Genee'

Nieuws

22 mrt 2021, 23:23

Zanger John de Bever ervandoor gegaan met de vrouw van Wilfred Genee. Dit is te zien in de nieuwe clip van de volkszanger...

Gelukkig is het een grapje voor Wilfred en betreft het een stunt voor de nieuwe clip van John. Hij nam het nummer ‘Ik Ga Leven’ al in 2005 op, maar heeft nu een eigentijdse versie van deze feestknaller gemaakt. Met hierin dus ietwat dubieuze rollen voor Wilfred en Lili... 

Vorig jaar brachten John de Bever en Wilfred Genee de single ‘Jij Krijgt Die Ring Niet Van Ons Cadeau’ uit. Mede hierdoor won Veronica Inside de ‘Gouden RadioRing’. En deze samenwerking krijgt dus met deze nieuwe clip van 'Ik Ga Leven' een hilarisch vervolg!

Shownieuws was aanwezig bij de opnames van de videoclip, waar het drietal enthousiast vertelt over hun samenwerking.

De clip zal op 7 april aanstaande verschijnen, de 56e verjaardag van John de Bever.

De Dag

Met Shownieuws kijken we uit naar de dag dat alles weer mag en daarom brengen we positieve verhalen die gebundeld worden op het platform Dedag.nl. Ook John de Bever kijkt vooruit naar betere tijden.

Deel dit artikel

Link gekopieerd
Ontvang onze nieuwsbrief
Meld je aan voor onze wekelijkse mail vol entertainmentnieuws, juicy verhalen en exclusieve beelden.

Meld je aan om wekelijks onze nieuwsbrief te ontvangen. Je kan je altijd uitschrijven. Persoonsgegevens worden verwerkt in overeenstemming met de Privacyverklaring van Talpa Network.

© 2024 Talpa Network | Alle rechten voorbehouden.