Terug

Volg Shownieuws

OMG: 'Joshua en Megan zijn nu setje'

OMG: 'Joshua en Megan zijn nu setje'

Nieuws

1 jan 2021, 18:42

Megan viel op Temptation Island al binnen no-time voor de charmes van Joshua. Ze brak voor hem het hart van haar vriend Kevin, maar Joshua wilde geen relatie. Dit lijkt inmiddels anders te zijn...

Tijdens Oud en Nieuw 2020/2021 post Megan namelijk een foto met de voormalig verleider. Ze poseren als een verliefd stelletje en ze schrijft erbij: "Gelukkig nieuwjaar" met een hartje. Joshua reageert op de foto ook met een rood hart.

Anno 2021 zou je kunnen zeggen dat dit dus 'Instagram official'-verkering is, al valt een publiciteitsstunt niet uit te sluiten. Op de vele reacties van verbaasde volgers die hen op de man af vragen of ze samen zijn wordt in ieder geval nog niet gereageerd.

Het nieuwe seizoen van Temptation Island is inmiddels ook in volle gang. In de video hieronder zie je de stelletjes van de Love or Leave-editie. Of bijvoorbeeld Marco en Denise het overleefd hebben, lees je hier.

Deze koppels doen mee aan Temptation Island: Love or Leave
0:30
Deze koppels doen mee aan Temptation Island: Love or Leave

Deel dit artikel

Link gekopieerd
Ontvang onze nieuwsbrief
Meld je aan voor onze wekelijkse mail vol entertainmentnieuws, juicy verhalen en exclusieve beelden.

Meld je aan om wekelijks onze nieuwsbrief te ontvangen. Je kan je altijd uitschrijven. Persoonsgegevens worden verwerkt in overeenstemming met de Privacyverklaring van Talpa Network.

© 2024 Talpa Network | Alle rechten voorbehouden.