Terug

Volg Shownieuws

OMG: Lid van koninklijke familie in Masked Singer

Nieuws

7 nov 2022, 20:14

De Noorse versie van The Masked Singer heeft wel een erg grote celebrity gestrikt. Sterker nog, royalty!

In het pak van de Dandy zat namelijk niemand minder dan een lid van de koninklijke familie van Noorwegen. Maud, de oudste dochter van Märtha Louisa, onthulde zichzelf in de derde aflevering van Maskorama, zoals het in het Scandinavische land heet.

Je ziet het in de video hieronder.

Nederlandse versie

Ondertussen weet Wilfred Genee het zeker: Hélène Hendriks zit in de Nederlandse versie in het pak van de flamingo... Zie bovenstaande video.

Terwijl Wilfred "We zitten hier met de Flamingo aan tafel zeg" roept, lijkt de blondine het niet te ontkennen. Ook geeft Hélène toe wel aardig te kunnen zingen.

Gedurende de uitzending van de Masked Singer bleek dat 'presenteren' en 'kaarsen' twee correcte hints waren. Hierdoor werd het bruggetje waarschijnlijk snel gelegd door Wilfred. Zie onderstaande video voor meer over het 'kaars-verhaal' van Johan Derksen.

Shownieuws-tafel over 'kaars-verhaal' Derksen
4:30
Shownieuws-tafel over 'kaars-verhaal' Derksen

Jamai

Jamai Loman kwam vorig jaar als winnaar uit het Cupidopak in het RTL-programma The Masked Singer. De presentator, musicalacteur en zanger zei daags na de finale dat de outfit hem een veilig gevoel gaf tijdens het optreden. Shownieuws heeft Jamai gesproken, je ziet het in de video hieronder.

Jamai blikt terug op winst in The Masked Singer
1:15
Jamai blikt terug op winst in The Masked Singer

Deel dit artikel

Link gekopieerd
Ontvang onze nieuwsbrief
Meld je aan voor onze wekelijkse mail vol entertainmentnieuws, juicy verhalen en exclusieve beelden.

Meld je aan om wekelijks onze nieuwsbrief te ontvangen. Je kan je altijd uitschrijven. Persoonsgegevens worden verwerkt in overeenstemming met de Privacyverklaring van Talpa Network.

© 2024 Talpa Network | Alle rechten voorbehouden.