Terug

Volg Shownieuws

OMG! Nieuwe liefde voor Donny van de Beek

OMG! Nieuwe liefde voor Donny van de Beek

Nieuws

25 aug 2019, 20:27

Donny van de Beek heeft een nieuwe vriendin. De voetballer is aan het daten met niemand minder dan Estelle Bergkamp, de bloedmooie dochter van Dennis Bergkamp.

Op Instagram deelt Donny voor het eerst een foto met de blondine. Te zien is hoe de twee samen op een boot zitten en de Ajax-speler liefdevol zijn arm slaat om haar. In het bijschrift zet hij een hartje, waarmee hij zijn liefde voor haar kenbaar maakt.

Veel BN'ers reageren verheugd op het nieuws. "Yessss", schrijft Mikky Kiemeney, de vriendin van Frenkie de Jong. Ook Rossana Kluivert, Shane Kluivert en Matthijs de Ligt plaatsen een reactie onder de foto.

https://www.instagram.com/p/B1mDgxTiV43/

Estelle plaatst regelmatig mooie kiekjes van zichzelf op haar Instagram, waar ze zich als een ware influencer portretteert.

https://www.instagram.com/p/BzDWDfoIYvG/

https://www.instagram.com/p/BxSbd1rBrhl/

https://www.instagram.com/p/ByAuPexIGZ8/

Wellicht dat de twee binnenkort verkassen naar het buitenland, aangezien Donny weleens een nieuwe club zou kunnen krijgen...

Deel dit artikel

Link gekopieerd
Ontvang onze nieuwsbrief
Meld je aan voor onze wekelijkse mail vol entertainmentnieuws, juicy verhalen en exclusieve beelden.

Meld je aan om wekelijks onze nieuwsbrief te ontvangen. Je kan je altijd uitschrijven. Persoonsgegevens worden verwerkt in overeenstemming met de Privacyverklaring van Talpa Network.

© 2024 Talpa Network | Alle rechten voorbehouden.