Terug

Volg Shownieuws

Zitten Shownieuws-gezichten in Masked Singer?

Nieuws

31 okt 2022, 22:06

Het lijkt erop dat er een of meer Shownieuws-gezichten meedoen aan The Masked Singer. Carlo Boszhard hint hier enorm naar, getuige de bovenstaande beelden...

In gesprek met onze verslaggever vertelt Carlo geheimzinnig dat Shownieuws-kijkers weleens een voordeel zouden kunnen hebben bij het kijken naar het nieuwe seizoen. "The Masked Singer zit ik op dit moment helemaal middenin. Vrijdag komt het en nou, ik moet zeggen. (...) Er zitten een heleboel mensen in die iets met deze blauwe knop te maken hebben." Carlo refereert naar onze blauwe plopkap.

Carlo vraagt vervolgens of wij een gokje willen wagen. Als onze verslaggever vervolgens Dyantha en Tooske noemt, loopt Carlo mysterieus weg. “Ik kom erop terug”, zegt hij nog wel.

OMG: Shownieuws-gezichten in Masked Singer?
0:32
OMG: Shownieuws-gezichten in Masked Singer?

Vorig seizoen bleek Jamai de grote winnaar in het pak van Cupido, zo is in de video bovenaan de pagina te zien.

Ook Karin Bloemen heeft meegedaan aan het populaire RTL4-programma. Zij zat schuil in het pak van het Lieveheersbeestje, zo is hieronder te zien:

'Lieveheersbeestje' Karin Bloem ontmaskerd
0:23
'Lieveheersbeestje' Karin Bloem ontmaskerd



Deel dit artikel

Link gekopieerd
Ontvang onze nieuwsbrief
Meld je aan voor onze wekelijkse mail vol entertainmentnieuws, juicy verhalen en exclusieve beelden.

Meld je aan om wekelijks onze nieuwsbrief te ontvangen. Je kan je altijd uitschrijven. Persoonsgegevens worden verwerkt in overeenstemming met de Privacyverklaring van Talpa Network.

© 2024 Talpa Network | Alle rechten voorbehouden.