Terug

Volg Shownieuws

Temptation-Jaimy en Mira zetten grote nieuwe stap

Nieuws

1 dec 2021, 20:55

Jaimy Dorenbosch en Mira Soeteman, de bekende verleiders uit de twee Temptation Island-edities van 2019, zetten samen een grote stap. Hoewel ze nog maar een half jaar samen zijn, hebben ze een huis gekocht in Spanje!

Ze gaan dus emigreren, zo vertelt het trotse stel aan Shownieuws. "Ons bod is geaccepteerd, alleen de hypotheek moet nog goedgekeurd worden. Maar dat komt wel goed", zegt Jaimy.

De beslissing om het huis te kopen en te gaan emigreren was binnen no-time genomen. "We zagen een superleuk huis op de Spaanse versie van Funda. Die gingen we voor de gein bezichtigen en eigenlijk hebben we die toen binnen 24 uur gekocht. Mira blufte me een beetje, maar ik zei: nou, dan koop ik hem gewoon!"

Trouwen en kinderen?

Een groot deel van de familie van Jaimy, waaronder zijn moeder, woont in Spanje. De ex van Gaby Blaaser komt er zelf dan ook al meerdere keren per jaar, maar gaat zich er nu definitief vestigen. Met zijn grote liefde Mira, met wie hij naar eigen zeggen nog maar 1x ruzie heeft gehad. "Het gaat supergoed. Ze is nu als mijn vrouw. We denken ook zeker aan volgende stappen, zoals trouwen en kinderen."

Emigratie

De emigratie zorgt nu al voor hilarische taferelen. Waar Jaimy dacht met een verhuisdoos of drie naar Spanje af te reizen, heeft Mira grotere plannen. "Hoe de fuck krijg ik al die spullen daar? Ik denk eerder aan dertig dozen!"

Ze gaan samen de Spaanse taal leren en Mira wil er haar zangcarrière verder oppikken. Daarnaast gaat ze aan de slag als persoonlijk assistent, zo laat ze op Instagram weten.

Relatietest?

De mensen die hopen Jaimy en Mira weer in een relatietest op televisie te zien, moeten ze echter teleurstellen. Hoewel ze in een half jaar tijd al drie keer zijn gevraagd voor Temptation Island, zien ze dat soort programma's niet meer zitten. "Dat gaan we echt niet doen. We kunnen daar alleen maar mee verliezen."

Maar een eigen realityserie dan? Ze blijken in gesprek met meerdere partijen. "We praten met Discovery+ en Videoland over een eigen programma."

In de video bovenaan de pagina zie je een tour van het gigantische huis in Spanje.

Deel dit artikel

Link gekopieerd
Ontvang onze nieuwsbrief
Meld je aan voor onze wekelijkse mail vol entertainmentnieuws, juicy verhalen en exclusieve beelden.

Meld je aan om wekelijks onze nieuwsbrief te ontvangen. Je kan je altijd uitschrijven. Persoonsgegevens worden verwerkt in overeenstemming met de Privacyverklaring van Talpa Network.

© 2024 Talpa Network | Alle rechten voorbehouden.