Terug

Volg Shownieuws

Zetten Love Island-winnaars nu al grote stap samen?

Zetten Love Island-winnaars nu al grote stap samen?

Nieuws

28 juni 2021, 22:18

De grote winnaars van Love Island denken nu al aan samenwonen. Dit zeggen Job en Esmée zelf.

In Love Check-up wordt het realitykoppel het hemd van het lijf gevraagd. Ze pakten samen 25.000,- euro en hebben al een idee wat ze ermee gaan doen. "Ik denk dat als wij terug in Nederland zijn wij lekker even samen eropuit gaan", zegt de verliefde Esmée. "Of het gebruiken om samen te wonen."

"Eigenlijk hebben we ons helemaal niet gefocust op het geld, alleen maar op het avontuur en op onszelf", vult Job haar aan. "Maar dit is wel echt de kers op de taart."

Hij kan vooral niet wachten tot een bijzonder moment met zijn nieuwe schoonfamilie. "We hebben natuurlijk al een beetje over de toekomst gepraat, heel veel eigenlijk. Ik mag haar ouders mijn schoonouders noemen en ben heel benieuwd om ze te ontmoeten in Nederland. Dat gaan we ook zeker snel doen. Ook vrienden en familie, daar zijn we heel benieuwd naar."

Winnaars

Job en Esmée hebben Love Island 2021 gewonnen en gaan samen met 25.000 euro naar huis. Het verliefde koppel dat in de Love Island-villa een relatie kreeg, eindigde zondagavond op de eerste plaats.

Het koppel Donny en Rowenna eindigde als tweede en Nina en Paulo werden derde. Deniz en Loesje vielen in de finale als eerste af.

In het Videoland-programma Love Island, gepresenteerd door Holly Brood, brengen singles vijf weken met elkaar in een luxe villa door. Daarin moeten ze een koppel met elkaar vormen en het zo lang mogelijk uithouden met elkaar. Kijkers bepalen wat het sterkste koppel is, wie naar huis moet en wie mag blijven.

Temptation Island

Wie fan is van Love Island krijgt waarschijnlijk ook niet genoeg van Temptation Island. De opnames van een nieuw seizoen 'Tempta' zijn begonnen, maar de eerste beelden van de stellen zijn nu al gelekt. Je ziet ze in de video bovenaan deze pagina.

Deel dit artikel

Link gekopieerd
Ontvang onze nieuwsbrief
Meld je aan voor onze wekelijkse mail vol entertainmentnieuws, juicy verhalen en exclusieve beelden.

Meld je aan om wekelijks onze nieuwsbrief te ontvangen. Je kan je altijd uitschrijven. Persoonsgegevens worden verwerkt in overeenstemming met de Privacyverklaring van Talpa Network.

© 2024 Talpa Network | Alle rechten voorbehouden.