Terug

Volg Shownieuws

ZIEN: Gaby Blaaser maakt in string favoriete ontbijt klaar

ZIEN: Gaby Blaaser maakt in string favoriete ontbijt klaar

Nieuws

4 juni 2019, 13:46

Het is Gaby Blaaser weer gelukt om zichzelf flink in de kijker te zetten. Want hoe zij haar favorietje ontbijt(je) klaarmaakt in haar stringetje... Ja, daar valt weer veel over te zeggen. Haar post op Instagram maakt dan ook weer heel wat los!

https://www.instagram.com/p/ByR_gYdgJkU/?utm_source=ig_embed

Een greep uit de reacties: -Must be hot inside ? -Wie de fuck schenkt er nu zo over de top zijn melk in ..... -Ja zo sta ik er ook altijd bij als ik melk inschenk -Niet teveel hè, krijg je een dikke reet van en die is goed zo ? -Misschien wil zij ook ons ontbijtje maken -Zo staan wij ook elke ochtend onze melk in te schenken he.. omg ???

Ook Rodney Sneijder heeft gereageerd op haar post.

Rodney werd onlangs nog gelinkt aan haar, want zou hij iets hebben met Gaby? Volgens Rodney zijn ze echter alleen goede vrienden.

Gaby staat bekend om haar pikante kiekjes die ze maar wat graag met haar volgers deelt, maar ze krijgt ook heftige bedreigingen voor haar kiezen (zie video).

https://www.instagram.com/p/Bx7S9rKAZei/ https://www.instagram.com/p/BvtgyhmBZJo/

Deel dit artikel

Link gekopieerd
Ontvang onze nieuwsbrief
Meld je aan voor onze wekelijkse mail vol entertainmentnieuws, juicy verhalen en exclusieve beelden.

Meld je aan om wekelijks onze nieuwsbrief te ontvangen. Je kan je altijd uitschrijven. Persoonsgegevens worden verwerkt in overeenstemming met de Privacyverklaring van Talpa Network.

© 2024 Talpa Network | Alle rechten voorbehouden.