Terug

Volg Shownieuws

OML-Eva deelt slecht nieuws: 'Het einde nadert nu misschien echt'

Nieuws

13 juni 2024, 17:11

Over Mijn Lijk-Eva, die eerder nog spannende dagen beleefde (zie video), deelt slecht nieuws op Instagram. Haar tumor is weer gegroeid, schrijft ze in een lang bericht.

"Het is weer gegroeid", begint Eva het verhaal bij een foto van haar in het ziekenhuis. "Ze zien op veel plekken in de longen dat er weer groei van de tumoren optreedt. In het hoofd is het wel goed, zei de arts."

Ze gaat verder: "Hierdoor stond ik voor de keuze of ik chemo wilde, doorgaan met mijn pillenkuur, wat er uiteindelijk toe leidt dat het blijft groeien (en dus grote kans dat ik er snel niet meer ben), of iets heel experimenteels."

Lastige keuze

Het is een lastige keuze om te maken voor Eva. Toch heeft ze een beslissing gemaakt. "Ondanks dat ik echt heb overwogen geen chemo meer te doen en hier tranen over heb gelaten, wil ik het toch gaan proberen met de chemo."

"Maandag 24 juni zal mijn eerste kuur van deze reeks zijn", gaat Eva verder. "Bestraling voor de pijn wachten we nog even mee. Daarom krijg ik nu medicatie voor de pijn."

"Hoe ik er onder ben: ik voel me kut dat het einde misschien nu echt nadert. Ik hoop echt dat de chemo aanslaat en dat ik nog een droom mag verwezenlijken, maar ik ga er echt, echt keihard voor en ben vooral trots dat ik het toch nog probeer", sluit ze af.

‎Volg Shownieuws ook op WhatsApp!

Altijd als eerste op de hoogte van het laatste entertainmentnieuws?

Volg dan nu het kanaal van Shownieuws op WhatsApp!

Volg Shownieuws!

(Headerfoto bron: Eva Hermans-Kroot)

Deel dit artikel

Link gekopieerd
Ontvang onze nieuwsbrief
Meld je aan voor onze wekelijkse mail vol entertainmentnieuws, juicy verhalen en exclusieve beelden.

Meld je aan om wekelijks onze nieuwsbrief te ontvangen. Je kan je altijd uitschrijven. Persoonsgegevens worden verwerkt in overeenstemming met de Privacyverklaring van Talpa Network.

© 2024 Talpa Network | Alle rechten voorbehouden.