Terug

Volg Shownieuws

OML-Eva in tranen door spannende dagen

Nieuws

19 aug 2024, 21:57

Eva, bekend van het programma Over Mijn Lijk, krijgt donderdag de uitslag van haar scan, en dat brengt veel spanning met zich mee.

Eva vertelde eerder nog openhartig over het verloop van haar ziekte, zie de video bovenaan de pagina.

Eva plaatst maandag een aantal Stories op Instagram. Bij de eerste schrijft ze dat ze merkt veel spanning te hebben voor de uitslag van haar scan. "Waarom? Omdat, ondanks dat mijn arts vaker heeft gezegd dat hij hierna niets meer voor mij kan doen, ik nu wel het gevoel heb dat het echt zo is en dat zijn toverhoed leeg is."

Daarna plaatst Eva een foto waarop ze huilend staat. Ze schrijft erbij dat de spanning er ook gewoon uit moet. Bij de laatste foto schrijft Eva: "Even voor de duidelijkheid: Ik krijg donderdag pas de scan en de uitslag. Ik heb nu gewoon veel spanning vooraf."

Behandelingen

Eva heeft door de jaren heen al talloze behandelingen ondergaan in haar strijd tegen kanker. "Dit is al mijn 12de (!) soort behandeling sinds ik kanker heb. Dat is echt heel erg veel. In de tussentijd heb ik nooit pauze gehad van een lange periode en daarom begin het nu denk gewoon zijn tol te eisen," deelde ze vorige maand eerlijk.

Dit jaar behaalde Eva nog een mooie mijlpaal, die je in de video hieronder terugziet:

Geweldige mijlpaal voor OML-Eva
0:09
Geweldige mijlpaal voor OML-Eva

Deel dit artikel

Link gekopieerd
Ontvang onze nieuwsbrief
Meld je aan voor onze wekelijkse mail vol entertainmentnieuws, juicy verhalen en exclusieve beelden.

Meld je aan om wekelijks onze nieuwsbrief te ontvangen. Je kan je altijd uitschrijven. Persoonsgegevens worden verwerkt in overeenstemming met de Privacyverklaring van Talpa Network.

© 2024 Talpa Network | Alle rechten voorbehouden.