Terug

Volg Shownieuws

Omstreden columnist Herman Brusselmans weg bij Nieuwe Revu

Omstreden columnist Herman Brusselmans weg bij Nieuwe Revu

Nieuws

25 aug 2020, 18:28

De omstreden columnist van de Nieuwe Revu, Herman Brusselmans, is de laan uitgestuurd. De Telegraaf meldt dinsdagmiddag dat hij geen columns meer gaat schrijven voor het blad.

Herman kwam de afgelopen weken regelmatig in het nieuws door bedenkelijke columns over zangeres Shirma Rouse en prinses Alexia. Zo beledigde hij Shirma door over haar gewicht onder andere het volgende te schrijven: "Ze is zo dik dat, als ze twee levende kippen inslikt, deze hoenders mekaar in haar maag nooit meer terugvinden. Ze is zo dik dat ze bij een sprong in de Noordzee ongeveer drie landen onder water zet.” Shirma reageerde even later op haar beurt met het volgende: “Ik ben niet klein te krijgen. Het is al mijn hele leven mijn redding geweest. Voor hem zijn er een hoop mensen geweest die het hebben geprobeerd, maar ik heb er geen tijd voor. Ik wil jullie laten weten: ik ben oké! Ik heb geen tijd voor deze energie. Ik ben goed op weg, maar zelfs als ik 50 kilo zwaarder was dan dat ik nu ben: ik ben hot!”

Een week later moest prinses Alexia het ontgelden in zijn column en kreeg Herman weer bakken kritiek over zich heen, zoals hier is terug te lezen. Een woordvoerder van het blad laat aan De Telegraaf verder weten dat 'het al even in de planning zat om te stoppen met de bijdragen van Herman'. Woensdag verschijnt zijn laatste column; welke BN'er het dan moet ontgelden, blijft nog even geheim...

Deel dit artikel

Link gekopieerd
Ontvang onze nieuwsbrief
Meld je aan voor onze wekelijkse mail vol entertainmentnieuws, juicy verhalen en exclusieve beelden.

Meld je aan om wekelijks onze nieuwsbrief te ontvangen. Je kan je altijd uitschrijven. Persoonsgegevens worden verwerkt in overeenstemming met de Privacyverklaring van Talpa Network.

© 2024 Talpa Network | Alle rechten voorbehouden.