Terug

Volg Shownieuws

'OMT adviseert heropening samenleving tot 20.00 uur'

Nieuws

22 jan 2022, 13:26

De hele samenleving kan weer open tot 20.00 uur. Dat adviseert het Outbreak Management Team (OMT) aan het kabinet, zo bevestigen bronnen na berichtgeving in diverse media.

Aan de heropening zouden wel de voorwaarden zitten die nu ook al gelden, zoals het gebruik van coronatoegangsbewijzen, verplichte zitplaatsen in de horeca en beperkingen aan bezoekersaantallen.

De meest betrokken bewindslieden buigen zich maandag over het OMT-advies. Haagse bronnen wijzen erop dat zowel het advies als de reactie van het kabinet erop nog onderwerp van discussie zijn.

Dinsdag geven premier Mark Rutte en zorgminister Ernst Kuipers weer een persconferentie. Rutte zei vrijdag dat hij "gematigd optimistisch" is dat hij dan versoepelingen van de coronamaatregelen kan aankondigen.

Kapsalon Afgelopen woensdag gingen 60 theaters door heel Nederland een dag door het leven als een kapsalon. Op deze ludieke manier wilden ze aandacht vragen om toch publiek te mogen ontvangen, nadat tijdens de persconferentie bekend werd dat de theaters hun deuren nog niet mogen openen.

Deel dit artikel

Link gekopieerd
Ontvang onze nieuwsbrief
Meld je aan voor onze wekelijkse mail vol entertainmentnieuws, juicy verhalen en exclusieve beelden.

Meld je aan om wekelijks onze nieuwsbrief te ontvangen. Je kan je altijd uitschrijven. Persoonsgegevens worden verwerkt in overeenstemming met de Privacyverklaring van Talpa Network.

© 2024 Talpa Network | Alle rechten voorbehouden.