Terug

Volg Shownieuws

Onduidelijkheid over positie Tom Egbers na bizarre onthullingen

Nieuws

11 mrt 2023, 09:39

Het is nog onduidelijk of Tom Egbers dit weekeinde gewoon zal presenteren voor NOS. De omroep weet nog niet of er maatregelen volgen nadat vrijdagavond een Volkskrant-artikel over de werkcultuur bij NOS Sport werd gepubliceerd. Daaruit blijkt dat Egbers grensoverschrijdend en intimiderend gedrag heeft vertoond. Zie bovenstaande video.

De NOS laat weten dat de omroep zaterdagmiddag in gesprek gaat met Egbers en met alle medewerkers die in het artikel in de Volkskrant worden genoemd.

Egbers is al jaren een van de vaste presentatoren van Studio Sport. Zo presenteert hij wekelijks op zondagavond de samenvattingen van de voetbalwedstrijden in de Eredivisie.

Schaamte

In een verklaring liet de NOS weten dat de omroep zich schaamt voor de ervaringen die vrijdag staan beschreven in de Volkskrant. De krant heeft 32 medewerkers, oud-medewerkers en andere betrokkenen van NOS Sport gesproken in het onderzoek.

Deel dit artikel

Link gekopieerd
Ontvang onze nieuwsbrief
Meld je aan voor onze wekelijkse mail vol entertainmentnieuws, juicy verhalen en exclusieve beelden.

Meld je aan om wekelijks onze nieuwsbrief te ontvangen. Je kan je altijd uitschrijven. Persoonsgegevens worden verwerkt in overeenstemming met de Privacyverklaring van Talpa Network.

© 2024 Talpa Network | Alle rechten voorbehouden.