Terug

Volg Shownieuws

Ongelofelijk mooi nieuws voor Bankzitters

Nieuws

2 juli 2024, 13:14

YouTube-kanaal Bankzitters heeft dinsdag een grote mijlpaal behaald. De mannen hebben de één miljoen abonnees op YouTube aangetikt. Onlangs vertelden Milo en Matthy bij Shownieuws over hoe dit op een bijzondere manier gevierd gaat worden (zie video)...

"Wij gaan iets uitbrengen voor onze absoluut grootste fans", begint Milo over het vieren van de mijlpaal. "Daarin zitten allemaal oude herinneringen en nostalgie. Dat wordt wel leuk denk ik."

Over wat ze precies gaan uitbrengen zijn Matthy en Milo nog niet heel duidelijk. Shownieuws-verslaggever Janine Schuinder doet alvast een poging om het te raden: "Een dvd-box?" Matthy reageert hierop: "Die hoek is het wel ongeveer. Een dvd-box is een kans die we hebben laten liggen."

Eén miljoen

Dinsdag is het dan écht zover, de één miljoen abonnees zijn gehaald. "Wauw... Bestaat er een beter gevoel dan wakker worden met 1.000.000 abonnees?", beginnen de mannen van Bankzitters hun bericht op Instagram. "Eigenlijk alleen een overwinning van Nederland vanavond!"

De groep gaat verder: "Aangezien het ons veel te veel tijd gaat kosten om een miljoen mensen persoonlijk te bedanken, bij deze: WE HOUDEN VAN JULLIE ALLEMAAL! Na 550 video's, 692 miljoen views en 8x op beeld zoenen met elkaar is dit avontuur nog lang niet afgelopen. OP NAAR DE VOLGENDE MILJOEN!"

De tekst gaat verder onder de Instagram-post.

Huisfeestje

Bankzitters heeft de handen ineen geslagen met Roxy Dekker voor het nummer Huisfeestje. Matthy en Milo voor de camera van Shownieuws laten weten of de samenwerking bevalt (zie video onderaan).

"Ik denk dat het een perfecte match was. Niet alleen vanwege het bekende verhaal, maar ook omdat wij en Roxy het allebei goed doen op het internet", aldus Matthy doelend op de relatie tussen Roxy en Bankzitter-Koen.

Milo vervolgde over Roxy met: "Ze heeft een beetje dezelfde doelgroep als wij qua muziek. Dus daarin sluit het ook aan."

De Bankzitters over samenwerking met Roxy Dekker
1:45
De Bankzitters over samenwerking met Roxy Dekker

‎Volg Shownieuws ook op WhatsApp!

Altijd als eerste op de hoogte van het laatste entertainmentnieuws?

Volg dan nu het kanaal van Shownieuws op WhatsApp!

Volg Shownieuws!

(Headerfoto bron: Instagram / Bankzitters)

Deel dit artikel

Link gekopieerd
Ontvang onze nieuwsbrief
Meld je aan voor onze wekelijkse mail vol entertainmentnieuws, juicy verhalen en exclusieve beelden.

Meld je aan om wekelijks onze nieuwsbrief te ontvangen. Je kan je altijd uitschrijven. Persoonsgegevens worden verwerkt in overeenstemming met de Privacyverklaring van Talpa Network.

© 2024 Talpa Network | Alle rechten voorbehouden.