Terug

Volg Shownieuws

Online-kerstradiostation Sky Radio alweer van start

Nieuws

1 okt 2021, 10:08

Het duurt nog 85 dagen voordat het kerst is, maar liefhebbers van kerstmuziek kunnen alweer terecht bij Sky Radio. Het onlineradiostation Sky Christmas is van start. Op de onlinezender zijn sinds vrijdag non-stop kersthits te horen.

Onder meer klassiekers als Last Christmas van Wham! en All I Want For Christmas van Mariah Carey zijn daar te beluisteren. Voor kerstliedjes op de radio moeten luisteraars van Sky Radio nog even wachten. Elk jaar tovert het radiostation zich rond de feestdagen om in Sky Radio The Christmas Station, een kerststation met louter kerstmuziek.

Jaarlijks is Sky Radio aan het einde van het jaar een van de best beluisterde zenders. Vorig jaar behaalde de kerstzender zelfs een recordaantal luisteraars. Op kerstavond, eerste en tweede kerstdag luisterden 3,7 miljoen mensen naar de speciale feestdagenzender.

Vorig jaar besloot zangers van het iconische nummer All I Want For Christmas Mariah Carey de videoclip van het nummer te vervangen en na 25 jaar een nieuwe op te nemen. Benieuwd hoe dat eraan toe ging? Bekijk dan de video boven dit artikel.

Deel dit artikel

Link gekopieerd
Ontvang onze nieuwsbrief
Meld je aan voor onze wekelijkse mail vol entertainmentnieuws, juicy verhalen en exclusieve beelden.

Meld je aan om wekelijks onze nieuwsbrief te ontvangen. Je kan je altijd uitschrijven. Persoonsgegevens worden verwerkt in overeenstemming met de Privacyverklaring van Talpa Network.

© 2024 Talpa Network | Alle rechten voorbehouden.