Terug

Volg Shownieuws

Onthulling Love Island-ster zorgt voor ophef

Nieuws

12 juli 2022, 16:14

Het nieuwe seizoen van Love Island is met een relletje van start gegaan. Een 21-jarige deelnemer vertelt in de eerste aflevering dat ze nog maagd is en sommige andere kandidaten vinden dit onvoorstelbaar. Op Twitter vindt men dit op zijn beurt ook weer onbegrijpelijk...

Tijdens een spelletje geeft Amandine aan nog nooit seks te hebben gehad. "Ik heb nog geen vriend gehad, hè. En ook geen seks."

Fé vindt dit maar raar, vertelt ze daarna. "Ik kijk er op zich wel van op als iemand van mijn leeftijd nog geen seksueel contact heeft gehad, want ik vind dat best normaal dat je dat op deze leeftijd natuurlijk doet." Ook Lennert vindt het een gek idee. "Voor mij is het niet meteen een afknapper, maar het zet me wel aan het denken. Het maakt het wel moeilijker, het is niet makkelijk om die eerste stap te zetten."

'Rare opmerking'

Op Twitter zijn nogal wat negatieve uitlatingen te lezen over de uitspraken. "Meisje van 20 is nog maagd en dat moet dan direct helemaal uitgemolken worden alsof dat raar is... Beetje jammer", valt er bijvoorbeeld te lezen. Een ander tweet: "Eh Fé, wat maakt het uit dat iemand van rond die leeftijd nog geen seks heeft gehad? Wat een rare opmerking…"

Hieronder nog enkele tweets:

Onlangs deed een andere oud-deelneemster van Love Island, Victoria Vermeer, een boekje open over hoe het er achter de schermen bij Love Island aan toe zou gaan. Dit zie je in de de video bovenaan de pagina.

Deel dit artikel

Link gekopieerd
Ontvang onze nieuwsbrief
Meld je aan voor onze wekelijkse mail vol entertainmentnieuws, juicy verhalen en exclusieve beelden.

Meld je aan om wekelijks onze nieuwsbrief te ontvangen. Je kan je altijd uitschrijven. Persoonsgegevens worden verwerkt in overeenstemming met de Privacyverklaring van Talpa Network.

© 2024 Talpa Network | Alle rechten voorbehouden.