Terug

Volg Shownieuws

Onverwachte exit in eerste aflevering Expeditie Robinson

Nieuws

24 feb 2022, 22:34

Let op: dit artikel bevat spoilers.

Het nieuwe seizoen van Expeditie Robinson is van start. Na een spannende eerste proef, waarin boerin Bertie gelijk indruk maakte, moeten er gelijk al twee kandidaten de expeditie verlaten.

Tijdens de eerste proef moeten de kandidaten zichzelf bevrijden omdat ze vastgebonden zitten aan een boom. Hoe? Door een puzzel op te lossen komt er een sleutel vrij waarmee ze zichzelf kunnen bevrijden. Is dit gelukt, dan moeten de kandidaten een gele of oranje bandana zien te bemachtigen om zo een plekje in een team te veroveren. Die twee kandidaten die dit niet lukken, moeten direct naar huis. Het is Kay Nambiar en Gregory Sedoc niet gelukt om de eerste proef te voor hen te laten slagen. Het tweetal moet daarom de expeditie verlaten. Ze balen allebei enorm. Dit keer geen tweede kans eiland dus, iets wat de kijker niet had verwacht. Je ziet de beelden van de eerste aflevering in de video bovenaan deze pagina.

Dit zijn de deelnemers van Expeditie Robinson
1:20
Dit zijn de deelnemers van Expeditie Robinson

Deel dit artikel

Link gekopieerd
Ontvang onze nieuwsbrief
Meld je aan voor onze wekelijkse mail vol entertainmentnieuws, juicy verhalen en exclusieve beelden.

Meld je aan om wekelijks onze nieuwsbrief te ontvangen. Je kan je altijd uitschrijven. Persoonsgegevens worden verwerkt in overeenstemming met de Privacyverklaring van Talpa Network.

© 2024 Talpa Network | Alle rechten voorbehouden.