Terug

Volg Shownieuws

Ook Céline Dion haalt R. Kelly-nummer terug

Ook Céline Dion haalt R. Kelly-nummer terug

Nieuws

14 jan 2019, 20:46

Zangeres Céline Dion heeft het nummer I'm Your Angel, dat zij in 1998 maakte met R. Kelly, van de diverse streamingdiensten verwijderd. Dat meldt website TMZ maandag.

R. Kelly raakte onlangs in opspraak na de verschijning van de documentaire Surviving R. Kelly. De makers van het programma spraken zo'n vijftig mensen over Robert Sylvester Kelly, zoals de zanger voluit heet. Een flink aantal vrouwen beschuldigt hem van seksueel misbruik, machtsmisbruik en seks met minderjarigen. Naar aanleiding van de drie afleveringen heeft justitie in de staat Georgia besloten tot een strafrechtelijk onderzoek naar de zanger.

R. Kelly schreef het lied I'm your angel, maar was niet in het nummer te horen. Het nummer stond bijna twee maanden boven aan de hitlijsten en ging meer dan anderhalf miljoen keer over de toonbank. Ook won Céline Dion een Grammy voor de song.

Onder meer Lady Gaga trok eerder al een lied terug waaraan R. Kelly meewerkte na de onthullingen over het seksueel misbruik door de zanger.

(BuzzE)

Deel dit artikel

Link gekopieerd
Ontvang onze nieuwsbrief
Meld je aan voor onze wekelijkse mail vol entertainmentnieuws, juicy verhalen en exclusieve beelden.

Meld je aan om wekelijks onze nieuwsbrief te ontvangen. Je kan je altijd uitschrijven. Persoonsgegevens worden verwerkt in overeenstemming met de Privacyverklaring van Talpa Network.

© 2024 Talpa Network | Alle rechten voorbehouden.