Terug

Volg Shownieuws

Ook Danie Bles blij met versoepelingen

Ook Danie Bles blij met versoepelingen

Nieuws

28 apr 2021, 09:42

Niet-essentiële winkels mogen woensdag hun deuren weer (beperkt) openen voor mensen die spontaan wat willen kopen. Nadat de winkels een kleine twee maanden alleen open waren voor winkelen op afspraak, kunnen klanten ook zonder reservering weer naar binnen. Ook sterrenstyliste Danie Bles is blij met deze versoepelingen, vertelt ze in de video hierboven.

De nieuwe maatregelen van 28 april horen bij de eerste stap van het openingsplan van het kabinet. De niet-essentiële winkels mogen maximaal één klant per 25 vierkante meter ontvangen, of twee klanten per verdieping in kleinere winkels. De versoepelingen gelden ook voor de markt. Daar mochten vooralsnog alleen levensmiddelen worden verkocht, maar nu kunnen bijvoorbeeld ook kleding- en cosmeticaverkopers hun kramen weer opzetten.

De dag dat het weer mag

Wat ga jij doen op de dag dat het weer mag? De coronacrisis duurt voort en nog iedere dag zijn we beperkt in onze bewegingsvrijheid. Allemaal snakken we naar perspectief en positieve verhalen. Om hier een steentje aan bij te dragen heeft Talpa Network een platform ontwikkeld waar ‘De dag dat het weer mag’ centraal staat. Nieuwsgierig? Ga naar www.dedag.nl voor meer informatie.

Deel dit artikel

Link gekopieerd
Ontvang onze nieuwsbrief
Meld je aan voor onze wekelijkse mail vol entertainmentnieuws, juicy verhalen en exclusieve beelden.

Meld je aan om wekelijks onze nieuwsbrief te ontvangen. Je kan je altijd uitschrijven. Persoonsgegevens worden verwerkt in overeenstemming met de Privacyverklaring van Talpa Network.

© 2024 Talpa Network | Alle rechten voorbehouden.