Terug

Volg Shownieuws

Ook deze BN'er is te zien in Ferry: de serie

Nieuws

19 dec 2022, 12:06

Acteur Tygo Gernandt speelt een rol in Ferry: de serie. Gernandt kruipt in de in de rol van Ricardo, een zakenpartner van Ferry Bouman (Frank Lammers). Dat heeft Netflix maandag bekendgemaakt.

Ferry: de serie is de opvolger van de film Ferry uit 2021, een prequel van het eerste seizoen van de populaire Netflix-serie Undercover. De serie volgt het verhaal van de Brabantse drugscrimineel Ferry Bouman.

Naast Lammers keren ook bekende gezichten als Elise Schaap (Daniëlle), Monic Hendrickx (Claudia) en Raymond Thiry (John), zie de video bovenaan de pagina, terug in Ferry: de Serie. De serie is een samenwerking tussen Netflix, de VRT en het Belgische televisiebedrijf De Mensen. Het is nog niet bekend wanneer Ferry: de serie te zien gaat zijn.

Alles over binnenlandse- en buitenlandse sterren en crime zie je dagelijks rond 23:00 uur in Shownieuws. Hieronder is de recente uitzending te zien.

Deel dit artikel

Link gekopieerd
Ontvang onze nieuwsbrief
Meld je aan voor onze wekelijkse mail vol entertainmentnieuws, juicy verhalen en exclusieve beelden.

Meld je aan om wekelijks onze nieuwsbrief te ontvangen. Je kan je altijd uitschrijven. Persoonsgegevens worden verwerkt in overeenstemming met de Privacyverklaring van Talpa Network.

© 2024 Talpa Network | Alle rechten voorbehouden.