Terug

Volg Shownieuws

Ook deze tien singles strijden om het hart van Tony Junior

Ook deze tien singles strijden om het hart van Tony Junior

Nieuws

18 juni 2021, 10:57

Alle twintig singles die het hart van Tony Junior (31) in De Bachelor proberen te veroveren zijn bekendgemaakt, want ook déze tien dames zijn toegevoegd aan de selectie...

Amanda, 25

De Leidse criminologiestudente weet één ding zeker: Tony is haar match made in heaven omdat zij beide ambitieus zijn, maar zichzelf niet té serieus nemen. 'Flapuit' Amanda ziet zichzelf als de gangmaker van de groep...

Desi, 33

Als vluchteling heeft Desi een pittige tijd achter de rug. Toch weet zij hier een positieve spin aan te geven. Ze werkt bij een reclamebureau in Amsterdam en is een écht familiemens. Desi hoopt met Tony te settelen...

Estelle, 24

Estelle lijkt een streepje voor te hebben op de rest van de groep: ze is de enige Utrechtse. De stoere dame werkt als beveiliger op Schiphol.

Esther, 27

Onderneemster Esther komt uit Groningen en heeft haar eigen kledinglijn, die inmiddels al meer dan vijftig verkooppunten door heel Nederland heeft. Estelle maakt daarnaast ook custom design en hoopt met Tony aan haar zijde de wereld te veroveren.

Jolijn, 24

Studente Jolijn ziet in Tony de perfecte kandidaat vanwege zijn positiviteit, humor en sportiviteit. Na een aantal jaar in Kaapstad gewoond te hebben is zij inmiddels neergestreken in Amsterdam voor haar opleiding event management.

Julia, 24

De Amsterdamse Julia wordt niet snel verliefd, kan Tony daar verandering in brengen? Julia heeft twee studies afgerond en werkt als freelancer in de evenementenbranche.

Rozemarie, 25

Rozemarie is werkzaam in de verpleegkunde en heeft een flinke passie voor rockmuziek. De rockchick drumt in een band met haar vriendinnen. De Nijmeegse schone houdt van zekerheid. Is zij de stabiele basis waarnaar Tony opzoek is?

Sara, 30

Sara opende net haar horecazaak toen de coronacrisis uitbrak. De altijd positieve Sara opende direct een meubelzaak samen met haar moeder. Na een relatie van acht jaar weet ze precies wat ze van Tony wil: eerlijkheid en romantiek.

Sarai, 24

Sarai uit Amersfoort kroop uit haar schulp nadat ze modellenwerk ging doen. Naast haar werk studeert ze aan de AMFI. Zowel Sarai als Tony houden van een dolletje en vinden loyaliteit belangrijk.

Serena, 23

Serena uit Tiel is dól op tattoos en werkt voor het familiebedrijf. Ook houdt ze van kickboksen en fitness, en ziet ze hierin een perfecte match met Tony.

De Bachelor gaat op 24 juni van start op Videoland. In de video bovenaan deze pagina vertelt Tony meer over het romantische avontuur...

(foto's: Tom Cornelissen / De Bachelor / Videoland)

Deel dit artikel

Link gekopieerd
Ontvang onze nieuwsbrief
Meld je aan voor onze wekelijkse mail vol entertainmentnieuws, juicy verhalen en exclusieve beelden.

Meld je aan om wekelijks onze nieuwsbrief te ontvangen. Je kan je altijd uitschrijven. Persoonsgegevens worden verwerkt in overeenstemming met de Privacyverklaring van Talpa Network.

© 2024 Talpa Network | Alle rechten voorbehouden.