Terug

Volg Shownieuws

Ook dochter Wilfred Genee gewond geraakt

Nieuws

28 mrt 2023, 23:07

Wilfred Genee is terug in Vandaag Inside. Hij vertelt daar hoe het met zijn zoontje gaat en dat ook zijn dochter een ongelukje gehad heeft...

De presentator moest de uitzending van maandag aan zich voorbij laten gaan na een ongeluk van zijn zoontje op het voetbalveld. "Ik ben blij dat het met die twee weer goed gaat. Mijn dochter in het gips, mijn zoon in het gips. Dus iedereen is aangeslagen."

Ook zijn dochter is dus gewond. "Mijn dochter is zaterdag van de fiets gevallen. Ze heeft haar been gebroken. Vandaag heeft de dokter er een extra CT-scan tegenaan gegooid. Toen kwamen ze erachter dat er nog een breuk zat. Als ze dat niet hadden ontdekt, had het hele fatale gevolgen kunnen hebben." 

Omdat hij de hele dag in het ziekenhuis was, moest de presentator de uitzending van maandag aan zich voorbij laten gaan. Over zijn zoon zegt Wilfred: "Het is goed gekomen. Hij is op zijn arm gevallen en heeft hem op twee plaatsen gebroken. Hij is vandaag geopereerd. Dat is gelukkig allemaal goed gegaan."

Sam Hagens

Sam Hagens, zoon van presentator Pieter Jan Hagens, is sinds begin dit jaar een van de vaste presentatoren van HLF8. Voor hem is Vandaag Inside niet helemaal onbekend terrein. Hij schoof eerder al meerdere keren aan als deskundige aan de bar.

Maandag was hij de vervanger van Wilfred. Je ziet die uitzending hieronder terug.

Deel dit artikel

Link gekopieerd
Ontvang onze nieuwsbrief
Meld je aan voor onze wekelijkse mail vol entertainmentnieuws, juicy verhalen en exclusieve beelden.

Meld je aan om wekelijks onze nieuwsbrief te ontvangen. Je kan je altijd uitschrijven. Persoonsgegevens worden verwerkt in overeenstemming met de Privacyverklaring van Talpa Network.

© 2024 Talpa Network | Alle rechten voorbehouden.