Terug

Volg Shownieuws

Ook MAFS-Maarten en Richelle zetten punt achter relatie

Nieuws

9 mrt 2023, 09:01

De slotaflevering van Married at First Sight werd enorm goed bekeken.... Hierin zagen we het liefdesgeluk van Maarten en Richelle. Maar wat blijkt, de twee hebben nu alsnog besloten een punt achter hun relatie te zetten.

In Married at First Sight: Hoe is Het Nu Met spreekt RTL Boulevard met de deelnemers van afgelopen seizoen. Zijn de koppels nog bij elkaar of hebben ze de handdoek in de ring gegooid?

'Dat is heel heftig'

Waar Richelle en Maarten het perfecte koppel bleken, zijn ze drie maanden later alsnog gescheiden. Waarbij Maarten vertelt: "Dat is heel heftig....We hebben een hele hectische tijd gehad. Mijn gevoel was ontzettend goed, ik was echt wel verliefd op Richelle. Maar het gevoel is niet gekomen bij Richelle."

Ongeveer anderhalve maand later zet Richelle een punt achter hun relatie, daarover zei ze tegen RTL Boulevard: "Dat was zeker moeilijk. Je hoopt in de tussentijd dat het toch nog komt en je wil het ook zo graag, want je doet niet voor niks mee aan zo'n avontuur. Je moet hem teleurstellen en dat is natuurlijk ook echt erg vervelend."

Vrienden

Gelukkig kunnen de twee wel nog door een deur, ze zitten immers ook samen. "We zitten hier samen. Er is geen ruzie tussen ons. Je weet dat als je hieraan meedoet dat er een kans is dat het niet slaagt. Elke keer als we elkaar zien, voelt het wel goed. Er is verder niks tussen ons en dat maakt het voor mij extra lastig", aldus Maarten. Waar Richelle op aanvult: "Als je echt ruzie had gehad, dan kun je er misschien beter van elkaar afstappen."

De twee vertellen veel geleerd te hebben van het avontuur en nog steeds op zoek te zijn naar de liefde.

Andere Koppels

Eerder kwam al naar buiten dat Loes en Wichian besloten hadden om een punt achter hun relatie te zetten.

Afgelopen december kwam het zeer populaire voormalige MAFS-koppel Astleigh en Rowan wel met enorm heuglijk nieuwsdit bekijk je in de video bovenaan de pagina.

BRON: RTL

Deel dit artikel

Link gekopieerd
Ontvang onze nieuwsbrief
Meld je aan voor onze wekelijkse mail vol entertainmentnieuws, juicy verhalen en exclusieve beelden.

Meld je aan om wekelijks onze nieuwsbrief te ontvangen. Je kan je altijd uitschrijven. Persoonsgegevens worden verwerkt in overeenstemming met de Privacyverklaring van Talpa Network.

© 2024 Talpa Network | Alle rechten voorbehouden.