Terug

Volg Shownieuws

Ook Hans Kazan 'magnetisch' na vaccin

Ook Hans Kazan 'magnetisch' na vaccin

Nieuws

9 juni 2021, 14:55

Ook Hans Kazan lijkt 'magnetisch' te zijn na een coronavaccin. De goochelaar neemt zijn Instagram-volgers flink in de maling met een knap staaltje magie...

Op Instagram plaatst Hans een video waarmee hij de draak lijkt te steken met de eerdere uitspraken van Viola Holt, die beweerde magnetisch te zijn nadat zij in contact kwam met iemand die gevaccineerd is.

Video

Op de video laat de goochelaar zien dat een nagelknipper op wonderbaarlijke wijze aan hem vast blijft plakken. "Ben gevaccineerd met Pfixer en kijk.... magnetisch!", schrijft Kazan bij de hilarische video, die hieronder te zien is.

Viola

Presentatrice Viola Holt deelde eerder haar zorgen met haar volgers. Zij vermoedde magnetisch te zijn geworden na contact met een gevaccineerde.

Ze deelde haar zorgen met haar volgers. "Een vriendin die ik lang niet had gezien kwam op de koffie", begint Viola haar verhaal. "Ze haalt een nagelschaartje uit haar tas en legt het op haar borst. Tot mijn verbijstering blijft het schaartje plakken. 'Viool, ik ben magnetisch', zegt ze." Je leest het hele verhaal hier.

Deel dit artikel

Link gekopieerd
Ontvang onze nieuwsbrief
Meld je aan voor onze wekelijkse mail vol entertainmentnieuws, juicy verhalen en exclusieve beelden.

Meld je aan om wekelijks onze nieuwsbrief te ontvangen. Je kan je altijd uitschrijven. Persoonsgegevens worden verwerkt in overeenstemming met de Privacyverklaring van Talpa Network.

© 2024 Talpa Network | Alle rechten voorbehouden.