Terug

Volg Shownieuws

Ook miljoenenpubliek voor kerstperikelen Meilandjes

Ook miljoenenpubliek voor kerstperikelen Meilandjes

Nieuws

17 dec 2019, 08:21

SBS6 blijft scoren met Chateau Meiland. Na het reguliere tweede seizoen, dat afgelopen maanden meerdere kijkcijferrecords brak, was ook de eerste kerstuitzending in trek. Ruim 1,15 miljoen kijkers schakelden maandagavond in op de Televizier-Ring-winnaars, blijkt uit cijfers van Stichting KijkOnderzoek.

Het kijkcijferrecord voor Chateau Meiland staat sinds oktober op ruim 1,4 miljoen kijkers. Fans van de Meilandjes kunnen de komende week nog hun lol op. Dinsdag is er alweer een uitzending en ook op 23 en 24 december worden er kerstafleveringen uitgezonden. Op kerstavond staat zelfs een dubbele aflevering gepland.

Het best bekeken programma was maandag Het Geheime Dagboek van Hendrik Groen. Op NPO 1 keken 1,65 miljoen mensen naar de slotaflevering. Ook andere NPO-programma's als Radar (1,4 miljoen), Spoorloos (1,2 miljoen) en Huis Vol (1,3 miljoen) scoorden goed.

Naar de finale van het twaalfde seizoen van Holland's Next Top Model keken op RTL 5 207.000 mensen. Zij zagen hoe Marcus er met de winst vandoor ging.

Deel dit artikel

Link gekopieerd
Ontvang onze nieuwsbrief
Meld je aan voor onze wekelijkse mail vol entertainmentnieuws, juicy verhalen en exclusieve beelden.

Meld je aan om wekelijks onze nieuwsbrief te ontvangen. Je kan je altijd uitschrijven. Persoonsgegevens worden verwerkt in overeenstemming met de Privacyverklaring van Talpa Network.

© 2024 Talpa Network | Alle rechten voorbehouden.