Terug

Volg Shownieuws

Ook Nicolette Kluijver naakt in Playboy?

Nieuws

5 sep 2023, 16:46

Nicolette Kluijver hint op een nieuwe fotoshoot in de Playboy. De presentatrice stond al eerder in het mannenblad, waar Jaimie Vaes onlangs al voor uit de kleren ging (zie video). Komt er een tweede keer?

Ze deelt een foto op haar Instagram-pagina, waarin ze in lingerie in het blad met zichzelf op de cover kijkt. Het zorgt voor veel mooie reacties. "Heerlijkheid" en "mooierd" valt er bijvoorbeeld te lezen.

De vraag is alleen waarom ze dit nu plaatst, precies in een tijd waarin Playboy weer BN'ers vraagt voor naaktshoots. Wil ze hier iets mee duidelijk maken? Iemand vraagt haar dan ook: "Je gaat opnieuw in het magazine?" Hier reageert ze op met een suggestieve emoji.

Playboy

Jaimie Vaes is eerder nog uit de kleren gegaan voor de nieuwste Playboy. Zelf was de realityster ontzettend blij met het resultaat. In de video hieronder zie je er alles over.

Jaimie Vaes uit de kleren voor Playboy
11:18
Jaimie Vaes uit de kleren voor Playboy

Deel dit artikel

Link gekopieerd
Ontvang onze nieuwsbrief
Meld je aan voor onze wekelijkse mail vol entertainmentnieuws, juicy verhalen en exclusieve beelden.

Meld je aan om wekelijks onze nieuwsbrief te ontvangen. Je kan je altijd uitschrijven. Persoonsgegevens worden verwerkt in overeenstemming met de Privacyverklaring van Talpa Network.

© 2024 Talpa Network | Alle rechten voorbehouden.