Terug

Volg Shownieuws

Ook Paul de Leeuw en Davina Michelle in Amsterdamse Zomer-reeks

Ook Paul de Leeuw en Davina Michelle in Amsterdamse Zomer-reeks

Nieuws

29 apr 2021, 13:57

Chef’Special, Davina Michelle en Paul de Leeuw zijn toegevoegd aan de concertreeks De Amsterdamse Zomer. De serie vindt in juni, juli, augustus en september plaats in het Olympisch Stadion in Amsterdam.

Ook Suzan & Freek en Gerard Joling gaan optreden tijdens de coronaproof voorstellingen. Eerder werd al bekendgemaakt dat Nick & Simon, Rolf Sanchez, Snelle, Maan, Tino Martin, Glennis Grace en André Hazes acte de présence geven.

Het coronaproof concept werd vorig jaar zomer gelanceerd door eventorganisator 4PM Entertainment. Naast concerten zullen er dit jaar ook weer kindershows zijn van onder andere Juf Roos, Dirk Scheele en hondenvriendjes Woezel & Pip.

Davine Michelle, Paul de Leeuw, Suzan & Freek, Nick & Simon en Maan deden op Koningsdag ook mee aan het concert van The Streamers.

De dag dat het weer mag

Wat ga jij doen op de dag dat het weer mag? De coronacrisis duurt voort en nog iedere dag zijn we beperkt in onze bewegingsvrijheid. Allemaal snakken we naar perspectief en positieve verhalen. Om hier een steentje aan bij te dragen heeft Talpa Network een platform ontwikkeld waar ‘De dag dat het weer mag’ centraal staat. Nieuwsgierig? Ga naar www.dedag.nl voor meer informatie.

Deel dit artikel

Link gekopieerd
Ontvang onze nieuwsbrief
Meld je aan voor onze wekelijkse mail vol entertainmentnieuws, juicy verhalen en exclusieve beelden.

Meld je aan om wekelijks onze nieuwsbrief te ontvangen. Je kan je altijd uitschrijven. Persoonsgegevens worden verwerkt in overeenstemming met de Privacyverklaring van Talpa Network.

© 2024 Talpa Network | Alle rechten voorbehouden.