Terug

Volg Shownieuws

Op bezoek bij Cemal en hoogzwangere Romy: 'Echt een heks af en toe'

Nieuws

25 jan 2020, 18:45

Het duurt niet lang meer of oud-Utopia inwoners Romy Koldenhof en Cemal Hazebroek worden binnenkort ouders van hun eerste dochtertje! Over zes weken is Romy uitgerekend en Shownieuws is bij het stel langsgegaan om te kijken hoe het met ze gaat.

Zo vertelt Romy: "Ik had eigenlijk verwacht dat ik allerlei kwaaltjes en dingetjes zou krijgen, maar eigenlijk, op de hormonen na, en dan moet ik even naar Cemal kijken, die heeft echt wat te verduren gehad. Echt heel erg, dan ben ik echt een heks af en toe." En hoewel Cemal begrijpt dat er heel wat bij een zwangerschap komt kijken, ergert hij zich soms ook: "Af en toe kan ik haar ook echt achter het behang plakken. 'Oké, ik pak m'n spullen, ik ben weg'. Maar je doet het toch voor iets moois en dat is toch onze dochter." Het hele babybezoek, inclusief een kijkje in de babykamer, is in de video hierboven te zien!

Bijzondere naaktfoto

Begin deze week verbluften de twee nog hun volgers met een bijzondere naaktfoto. "Afgelopen zaterdag hebben wij weer heerlijk genoten bij Suus Fotosjop,” schrijft Cemal bij de foto op Instagram. ”Het resultaat mag er wezen! Oordeel zelf maar… Het duurt nu niet lang meer en dan kunnen wij onze dochter verwelkomen ❤ #proudparents” Haar volgers vinden het een prachtige foto, zo ook haar voormalig Utopia-collega’s. Hun vriendin Gina schrijft: ”Waaauuuhaaauuuwww! Prachtig!!!” Ook Charlotte Muis lijkt het mooi te vinden. De foto is hier terug te zien.

Deel dit artikel

Link gekopieerd
Ontvang onze nieuwsbrief
Meld je aan voor onze wekelijkse mail vol entertainmentnieuws, juicy verhalen en exclusieve beelden.

Meld je aan om wekelijks onze nieuwsbrief te ontvangen. Je kan je altijd uitschrijven. Persoonsgegevens worden verwerkt in overeenstemming met de Privacyverklaring van Talpa Network.

© 2024 Talpa Network | Alle rechten voorbehouden.