Terug

Volg Shownieuws

Op de rode loper bij Zwanger & Co-première

Nieuws

25 juni 2022, 23:09

Afgelopen zaterdag was de première bij Koninklijk Theater Tuschinski in Amsterdam voor de film Zwanger & Co van Johan Nijenhuis, waarvoor hoofdrollen zijn weggelegd voor onder andere Lieke van Lexmond en Manuel Broekman.

Het was druk op de rode loper en er werden veel intieme vragen gesteld over zwangerschapservaringen aan de sterren. Bekend Nederland vertelde hoe het was om 'in verwachting' te zijn of om te bevallen. Bekijk de video van de rode lopen hierboven.

Plot

"Vier zwangerschappen, (bijna) moeders, vaders en (overgroot) opa’s; allemaal in één familie. Van twintigers, die er onbezonnen aan beginnen, tot een moeder met empty-nest syndroom die er alles aan wil doen om nog een keer te kunnen genieten van een baby.

In Zwanger & Co komen alle vormen én uitdagingen van het ouderschap aan bod. Ga er maar aan staan om als 60-plusser in je eentje te zorgen voor je tweede leg, of tegen alle adviezen van je moeder en zus eindelijk toch te kiezen zwanger te worden van een spermadonor, om daarna de liefde van je leven tegen te komen…", zo is te lezen op Pathé.

De film Zwanger & Co is vanaf 7 juli in de bioscopen te zien.

Deel dit artikel

Link gekopieerd
Ontvang onze nieuwsbrief
Meld je aan voor onze wekelijkse mail vol entertainmentnieuws, juicy verhalen en exclusieve beelden.

Meld je aan om wekelijks onze nieuwsbrief te ontvangen. Je kan je altijd uitschrijven. Persoonsgegevens worden verwerkt in overeenstemming met de Privacyverklaring van Talpa Network.

© 2024 Talpa Network | Alle rechten voorbehouden.