Terug

Volg Shownieuws

Op deze dag verschijnt het nieuwe album van Beyoncé

Nieuws

16 juni 2022, 08:08

De langverwachte comeback van Beyoncé laat niet lang meer op zich wachten. Op 29 juli zal de zangeres met nieuwe muziek komen, hebben streamingdiensten TIDAL en Spotify donderdag bekendgemaakt.

"De countdown is officieel begonnen. Beyoncé is op 29 juli terug", staat in de aankondiging met daarbij een plaatje waarin 'act i: RENAISSANCE' staat. Het album zou zestien tracks bevatten.

De afgelopen week waren er al verschillende aanwijzingen te vinden die zouden wijzen op nieuwe muziek van Beyoncé. Zo werd op de site van Beyoncé gesproken over iets wat B7 en B8 is, wat zou kunnen wijzen op niet één maar twee albums. De aankondiging over 'act i' suggereert dat er na RENAISSANCE nog meer kan komen.

Beyoncé bracht in 2016 met Lemonade voor het laatst een studioalbum uit. Daarna bracht ze nog wel het album Everything Is Love uit dat ze samen maakte met haar man Jay-Z en was ze te horen op The Lion King-soundtrack The Gift.

Onlangs sprak Anouk Smulders over het nieuwe album van Beyoncé in de uitzending van Shownieuws. Zie de video bovenaan de pagina.

Deel dit artikel

Link gekopieerd
Ontvang onze nieuwsbrief
Meld je aan voor onze wekelijkse mail vol entertainmentnieuws, juicy verhalen en exclusieve beelden.

Meld je aan om wekelijks onze nieuwsbrief te ontvangen. Je kan je altijd uitschrijven. Persoonsgegevens worden verwerkt in overeenstemming met de Privacyverklaring van Talpa Network.

© 2024 Talpa Network | Alle rechten voorbehouden.