Terug

Volg Shownieuws

'Op dit legendarische jacht geven Heidi Klum en haar Tom elkaar het ja-woord'

'Op dit legendarische jacht geven Heidi Klum en haar Tom elkaar het ja-woord'

Nieuws

29 juli 2019, 15:11

Er wordt steeds meer bekend over de bruiloft van Heidi Klum (46) en haar geliefde Tom Kaulitz (29), dat volgend weekend zou moeten gaan plaatsvinden op Capri. Nu lijkt ook hun indrukwekkende trouwlocatie ontrafeld. Het stel zou volgens ingewijden van de Duitse Bild voor de legendarische jacht "Christina O" hebben gekozen om elkaar het ja-woord te geven. 

Grote sterren gingen hen al voor. Zo trouwden Aristoteles Onassis in 1968 met Jackie Kennedy en Grace Kelly en Prins Rainier van Monaco hielden in 1956 aan boord hun bruiloftsreceptie. Ook waren er luxe feestjes aan boord, waarbij de internationale jetset aanwezig was, met onder andere John F Kennedy, Frank Sinatra en Marilyn Monroe.

Het bijna 100 meter lange jacht heeft een 35-koppige bemanning en biedt plaats aan 36 gasten in 18 hutten en de Onassis Suite en is voorzien van een bibliotheek, lounge, een speelkamer voor de kinderen, een fitnesscentrum, een schoonheidssalon, een massageruimte en een jacuzzi.

Dit indrukwekkende jacht is in het hoogseizoen te huur voor maar liefst 90.000 euro per dag.

Deel dit artikel

Link gekopieerd
Ontvang onze nieuwsbrief
Meld je aan voor onze wekelijkse mail vol entertainmentnieuws, juicy verhalen en exclusieve beelden.

Meld je aan om wekelijks onze nieuwsbrief te ontvangen. Je kan je altijd uitschrijven. Persoonsgegevens worden verwerkt in overeenstemming met de Privacyverklaring van Talpa Network.

© 2024 Talpa Network | Alle rechten voorbehouden.