Terug

Volg Shownieuws

Op Zoek Naar...-finalist doet aangifte

Op Zoek Naar...-finalist doet aangifte

Nieuws

2 feb 2023, 10:46

Er hangt een donkere wolk boven de finale van Op Zoek Naar Danny en Sandy. Een van de finalisten wordt beschuldigd van geweld en doet daarom aangifte van smaad en laster...

Tristan zou een student van Fontys Hogeschool voor de Kunsten op school hebben mishandeld. RTL Boulevard stelt dat hier aangifte van is gedaan.

De finalist is woest en zegt ook zelf aangifte te gaan doen. Volgens Tristan klopt er namelijk helemaal niets van. "Er gaat op dit moment een heel naar (en onjuist) verhaal over mij rond", schrijft hij op zijn Instagram Stories.

"Ik hoopte mij niet met deze negativiteit bezig te hoeven houden in een voor mij zo belangrijke week, maar vanwege de ernst en omvang ga ik toch aangifte doen vanwege smaad en laster. Dit alles raakt mij enorm", aldus Tristan.

Finale in gevaar?

Vrijdag is de live-finale van de talentenjacht, waarin duidelijk wordt of Tristan de rol van Danny krijgt in de Grease-musical. Volgens RTL Boulevard onderneemt AVROTROS vooralsnog geen actie. "In een reactie laten ze weten dat ze willen handelen op basis van feiten en bewijs. Dat bewijs hebben ze nu nog niet en er is ook nog geen veroordeling, zeggen ze. Ze noemen het ook een impactvolle situatie voor alle betrokkenen", zei Luuk Ikink in het programma.

Deel dit artikel

Link gekopieerd
Ontvang onze nieuwsbrief
Meld je aan voor onze wekelijkse mail vol entertainmentnieuws, juicy verhalen en exclusieve beelden.

Meld je aan om wekelijks onze nieuwsbrief te ontvangen. Je kan je altijd uitschrijven. Persoonsgegevens worden verwerkt in overeenstemming met de Privacyverklaring van Talpa Network.

© 2024 Talpa Network | Alle rechten voorbehouden.