Terug

Volg Shownieuws

Openhartige Bilal Wahib: 'Tuurlijk denk ik soms, was alles maar anders gelopen'

Nieuws

18 dec 2021, 16:27

Dat het jaar 2021 voor Bilal Wahib vrij turbulent is geweest, is een understatement. In gesprek met '&C Magazine' kijkt de rapper echter vooruit naar het jaar 2022 waarin hij weer zal gaan acteren én in het najaar een eigen documentaire volgt.

"De docu gaat over mij: over dat het eerst heel goed met me ging, toen opeens slecht, en dat het hopelijk goed eindigt", legt Bilal uit. "Mijn docu zal vast niet bij iedereen in de smaak vallen, sommigen zullen mij voor altijd een kutkind blijven vinden. Tja. Ik maak ‘m hoe dan ook. Dus als je wil kijken, kijk je, en zo niet, dan kijk je de andere kant op."

In november werd bekend dat Bilal niet wordt vervolgd voor zijn omstreden actie. Hoewel er wel sprake was van een strafbaar feit, besloot het OM de zaak te seponeren omdat het hier ging om 'een volstrekt misplaatste actie' die niet bewust was opgezet. "Tuurlijk denk ik soms: kut, was alles maar anders gelopen", spreekt Bilal zich uit. "Als ik veertig of zelfs tachtig ben, zal ik nog terugkijken op het afgelopen jaar. Aan de andere kant neem ik levenslessen mee naar volgend jaar en alle andere jaren die in mijn leven gaan volgen."

Het hele interview met Bilal lees je nu in de nieuwste editie van &C Magazine.

Album

Diezelfde Bilal Wahib heeft eind november zijn allereerste album uitgebracht. Zijn zogenoemde debuutalbum heet 'El Mehdi; en bevat onder andere de hits Tigers en 501.

De naam van het album is volgens de zanger makkelijk te verklaren: "Het is mijn tweede naam", vertelde Bilal destijds in bovenstaande video. Ook reageert Bilal nog even op de geruchten dat het uit zou zijn tussen hem en zijn vriendin. Maar niets is minder waar. Sophie is aanwezig tijdens de release en Bilal vertelt zelfs dat zijn vriendin zijn kleding heeft uitgekozen.

Deel dit artikel

Link gekopieerd
Ontvang onze nieuwsbrief
Meld je aan voor onze wekelijkse mail vol entertainmentnieuws, juicy verhalen en exclusieve beelden.

Meld je aan om wekelijks onze nieuwsbrief te ontvangen. Je kan je altijd uitschrijven. Persoonsgegevens worden verwerkt in overeenstemming met de Privacyverklaring van Talpa Network.

© 2024 Talpa Network | Alle rechten voorbehouden.