Terug

Volg Shownieuws

Openhartige Pauline Wingelaar: 'Ik word geen leukere vrouw van die hormonen'

Openhartige Pauline Wingelaar: 'Ik word geen leukere vrouw van die hormonen'

Nieuws

30 dec 2020, 18:58

Pauline Wingelaar, bekend van Echte Gooische Meisjes en Moeders, heeft al twee kinderen, maar zou dolgraag gezinsuitbreiding willen. Momenteel is ze bezig met IUI-behandelingen. Daarbij worden zaadcellen kunstmatig in de baarmoeder ingebracht. Ze vertelt er openhartig over in het AD.

"Ik zou zo graag een glazen bol willen hebben, om te weten of de inspanningen uiteindelijk worden beloond of niet", zegt Pauline. Op dit moment is ze bezig met haar vijfde - van de maximaal zes - IUI-behandeling(en).

Hormonen

Na de IUI-behandelingen is een IVF-traject mogelijk. De realityster is er alleen nog niet over uit of ze dat wel wil. "Ik word van al die hormonen geen leukere vrouw voor mijn man of moeder voor mijn twee zoons", legt ze uit. "Nu schuif ik de beslissing liever voor me uit."

In het eerste seizoen van Echte Gooische Moeders werden alle mommy's to be gevolgd. Pauline had er dan ook geen moeite mee om er open over te praten. Pauline vindt het zelfs fijn. Ze vertelt: "Iedereen zit daar met z’n ziel onder z’n armen, terwijl ik merk dat het zo fijn is om te praten met lotgenoten."

Goede vriendin Leslie

Goede vriendin Leslie en mede-ster uit de serie deelde begin december nog goed nieuws. Op Instagram maakte ze bekend in verwachting te zijn van haar tweede kindje. "We zijn helemaal gelukkig!", liet Leslie weten.

Deel dit artikel

Link gekopieerd
Ontvang onze nieuwsbrief
Meld je aan voor onze wekelijkse mail vol entertainmentnieuws, juicy verhalen en exclusieve beelden.

Meld je aan om wekelijks onze nieuwsbrief te ontvangen. Je kan je altijd uitschrijven. Persoonsgegevens worden verwerkt in overeenstemming met de Privacyverklaring van Talpa Network.

© 2024 Talpa Network | Alle rechten voorbehouden.