Terug

Volg Shownieuws

Opnieuw borstkanker geconstateerd bij Ellen ten Damme

Nieuws

3 juni 2022, 12:07

Heftig nieuws over Ellen ten Damme. Er is weer borstkanker bij haar ontdekt. Dit laten haar management en Ellen weten in een verklaring op sociale media.

"Helaas zijn we genoodzaakt om alle optredens van Ellen de komende tijd te annuleren. In ieder geval van 5 juni tot en met 7 juli. Er is wederom borstkanker geconstateerd. Gelukkig kunnen er behandelingen plaatsvinden. Niettemin zal Ellen een tijdje rust moeten houden, zodat ze daarna weer met volle energie er tegenaan kan gaan! Daar hebben wij alle vertrouwen in.Iedereen met een kaartje voor een voorstelling in de bovengenoemde periode zal door de betreffende locatie benaderd worden over of een nieuwe datum of de juiste afhandeling hiervan. Liefs, Ellen & Management."

Vorig jaar september sprak William Rutten uitgebreid met Ellen in de online serie Op de gevoelig plaat en dat gesprek is in de video hierboven te zien.

In 2005 en in 2016 werd er ook borstkanker bij Ellen geconstateerd.

(later meer)

Deel dit artikel

Link gekopieerd
Ontvang onze nieuwsbrief
Meld je aan voor onze wekelijkse mail vol entertainmentnieuws, juicy verhalen en exclusieve beelden.

Meld je aan om wekelijks onze nieuwsbrief te ontvangen. Je kan je altijd uitschrijven. Persoonsgegevens worden verwerkt in overeenstemming met de Privacyverklaring van Talpa Network.

© 2024 Talpa Network | Alle rechten voorbehouden.